Vélemény? Ezt a rendszert már elkezdtem másfél hete, tudom is tartani és jól is érzem magam tőle, szerintetek jó ez így a célom eléréséhez?
A zumba nem elég intenzív max szórakozásnak, az étrend meg katasztrófa.
heti 3-4 aerob edzés pl futás, bicikli és szálkásító diéta 3g/ttkg fehérje és 2-3g/ttkg szénhidráttal. Gyümölcsöt diéta alatt nem eszünk, tejet felnőtt ember nem iszik. Este is normálisan eszünk főleg lassú fehérjét.
:-) Hm, jó kis eltérő válaszok.
Igen, végülis az tiszta, hogy inkább "egészséges" étrend, mint "szálkásító" étrend. De ezt a lépést is eredménynek élem, meg az eredeti jó szénhidrátos-cukros étrendemhez képest és nyílván kcal-ban is jóval kevesebb, mint volt, a cél pedig a deficit, gondolom. (Őszintén megmondom, hogy a reggelire főtt tojás, ebédre rizs+csirke, vacsira túró étrendet és nem bírom, próbáltam, de nagyon sivár...)Télen amúgy többször is volt pár hét amíg futottam, minden másnap 40-50 percet (ismerem is a futóedzések elméleteit), aztán mindig jött valami kifogás, az is uncsi kicsit... Szóval kettős dolgot keresek, nyílván a gyors eredményt és egy új életmódot is, amit tartani is tudok. Ma felteszem a pulzusmérőm a zumbán, kiváncsi leszek. Hiszen ugye nem is az anaerob, hanem az aerob zóna a cél. Nem?
Várok más véleményeket is, előre is köszi!
Alapvetően én is sokkal komolyabb edzést és étrendet javasolnék, de nem akarom bonyolítani, ezért csak a kérdésedre válaszoltam. Ahhoz, hogy leadj 5 kilót, minden megfelelő, amit írtál.
A tejet nem iszunk dologra hadd reagáljak annyit, hogy erről máig folyik a vita, de én amellett vagyok, hogy teljes abszurdum azt feltételezni, hogy a tej fogyasztásra alkalmatlan egy felnőtt embernek. De ezt alátámasztani tudományosan nem tudom, ez csak a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!