Aki volt már ilyen helyzetbe tudna valami segítséget adni?
Másfél évig heti 5ször jártam edzeni, szinte alig hagytam ki napokat, most viszont már lassan 2 hónapja nem tudok elmenni edzeni mert a munka miatt egyszerűen nem érek rá (kamionsofőrként kezdtem el dolgozni) de hiányzik maga az edzés, és már észre is vettem magamon hogy kezdek összeesni meg fogytam is már pár kilót. Volt köztetek olyan aki a munka miatt hagyta abba az edzést amit szeretett csinálni? Ti hogy éltétek túl?:D
Amúgy kézi súlyzókast tervezek beszerezni, hogy amikor távol is vagyok valamit legalább tudjak csinálni
Én is évekig kamionoztam. Meg tudtam oldani, hogy legyen heti kétszer 30-40 percem gyúrásra. Ezzel nyilván csak minimálisan tudtam erősödni és izmosodni, de minimálisan tudtam, és legalább nem hagytam abba a sportot, meg nem estem össze.
A megoldás pedig a munkahelyváltás volt. Szar ezt olvasni, tudom, de vannak olyan munkák, amik mellett hosszútávon se edzést, se családot, se egészséget, se életet nem lehet fenntartani, mert szépen-lassan leépít. A kamionozás ilyen. Ugródeszkának jó, aztán muszáj váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!