Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, kéne a segítségete...

Testépítők, kéne a segítségetek! Ki volt ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Először is attól kérnék segítséget aki tud tájékozódni az étrendkiegészítők világában. Na szóval,18 éves lány vagyok,sportolok. Gondoltam kéne egy jó kis forma nyárra úgyhogy elkezdtem a szálkásítást. Megy a zsírégető,fehérje,aminok,vitaminok,l-carnitine.

A lényeg,hogy a kedves családtagom (akinek fogalma sincs hogy működik ez az egész és szerinte ezek doppingszerek)

elkezdte a papolást hogy ettől hatalmas izmaim fognak nőni és hogy ez nem igazi izom lesz hanem csak lufi és majd összeesek és ő biztos nem szedné mert nem akar nagyobb darab lenni és én az leszek.

A kérésem az lenne,hogy aki volt már ilyen helyzetben(hiába akartam neki megmagyarázni hogy is van ez,nem érdekelte) az hogy oldotta meg hogy ne legyen cseszegetve? A végén még beadja a szüleimnek hogy koxolok. :D Előre is köszi!!

2016. jún. 18. 13:49
 1/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én elmagyaráztam, hogy ezek ellenőrzött termékek, a boltban nem kapható doppingszer párezer forintért, koncentrált éleliszerek, a fehérjeport a tejüzemben visszamaradt savóból készítik.. ilyen érveket lehet felhozni, persze, ha valaki hülye, mint a segg és nem képes új információk befogadására azon kívül amit a tv-ben lát és hall, akkor veszett ügy többnyire.
2016. jún. 18. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szívesen szólom le akárki családtagját de aki hülye azzal nem lehet mit tenni. Ebben a helyzetben már nem arról van szó hogy "tudatlan" hanem egyáltalán nem is kíváncsi arra hogy te észérvekkel elmagyarázd. Mikor ilyennel találkozok valahogy az jön fel bennem hogy igazából nem is a tápkiegekkel van a baja hanem valami teljesen más agybaja van ami kihat erre. Próbálgasd rávezetni hogy mégis mi bajod lehetne pl a fehérjétől ami a szervezetednek alapszükséglete úgy ahogy a vitamin is de ha nem vevő erre akkor felesleges foglalkozni vele. Amúgy a kérdésedből nem teljesen jött át de remélem a kajád azért rendben van nem csak a csilli villi kiegek.
2016. jún. 18. 14:07
 3/5 Kenzo Tenma ***** válasza:

Friss cikk:

[link]

2016. jún. 18. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle: mi az isten fszáért ugatsz bele gyökér? Mi közöd van hozzá?
2016. jún. 18. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

ez eléggé zsákutcának hangzik a miatt,hogy beszélgetnél,mondanád de nem érdekli,ugyanakkor ítéletet mond.

aki ilyen szinten nem tisztel téged az érdeklődésed és semmibe vesz hogy meghallgatni sem képes,azt törölném az életemből.

esetleg magát a verbális támadást tudod kivédekezni azzal,hogy nem megfelelsz a kérdéseire a vádjaira a saját igazadat bizonyítva védekezve,hanem előveszed egy gyengéjét és azt kezded te az orra alá dörgölni.

az fog győzni akinek a témája jobban érvényesül.

2016. jún. 18. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!