Testépítők, kéne a segítségetek! Ki volt ilyen helyzetben?
Először is attól kérnék segítséget aki tud tájékozódni az étrendkiegészítők világában. Na szóval,18 éves lány vagyok,sportolok. Gondoltam kéne egy jó kis forma nyárra úgyhogy elkezdtem a szálkásítást. Megy a zsírégető,fehérje,aminok,vitaminok,l-carnitine.
A lényeg,hogy a kedves családtagom (akinek fogalma sincs hogy működik ez az egész és szerinte ezek doppingszerek)
elkezdte a papolást hogy ettől hatalmas izmaim fognak nőni és hogy ez nem igazi izom lesz hanem csak lufi és majd összeesek és ő biztos nem szedné mert nem akar nagyobb darab lenni és én az leszek.
A kérésem az lenne,hogy aki volt már ilyen helyzetben(hiába akartam neki megmagyarázni hogy is van ez,nem érdekelte) az hogy oldotta meg hogy ne legyen cseszegetve? A végén még beadja a szüleimnek hogy koxolok. :D Előre is köszi!!
ez eléggé zsákutcának hangzik a miatt,hogy beszélgetnél,mondanád de nem érdekli,ugyanakkor ítéletet mond.
aki ilyen szinten nem tisztel téged az érdeklődésed és semmibe vesz hogy meghallgatni sem képes,azt törölném az életemből.
esetleg magát a verbális támadást tudod kivédekezni azzal,hogy nem megfelelsz a kérdéseire a vádjaira a saját igazadat bizonyítva védekezve,hanem előveszed egy gyengéjét és azt kezded te az orra alá dörgölni.
az fog győzni akinek a témája jobban érvényesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!