Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tömegnövelő étrendet...

Milyen tömegnövelő étrendet ajánlotok?

Figyelt kérdés
18 vagyok, szeretnék a nyáron elkezdeni edzeni. Ezt étrend nélkül nem szeretném, viszont kicsit meg vagyok lőve, hogy miből mennyit kellene. Sok helyen olvastam, hogy a 183 cm-hez és 62 kg-hoz 120 g fehérjét írnak, máshol 100-at, 90-et. Mi az igazság? Aki hasonló cipőben járt, el tudná küldeni az étrendjét? Az sem zavarna, ha minden nap ugyanazt kéne ennem, és ha lehet olcsó legyen mivel tanulok még. Előre is köszönöm.

jún. 16. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

62 kghoz teljesen felesleges 120 gr, 100 gr telejsen ideális (súlyod*1.6 grammban)

Tömegnöveléshez kb 200 kcal többlet elég. Annál nagyobb túlevés mar hízashoz vezet. Nem tudom hányszor fogsz edzeni de ha pl 3-4-5ször akkor 2600 kcalon tartasz sulyt, 2800zal tudsz növelni.

(Gymbeam vmr szamolojat hasznaltam)

Szoval ez lenje az idealis.de oszinten a te korodban meg szinteden teljesen felesleges es ha masokkal laksz kb lehetetlennis mericskelni meg szamolni. Eleg ha figyelsz arra hogy megegyel a szokasoshoz kepest plusz egy etkezest. Illetve hogy minden etkezesben leygen feherje tehat hus, hal turo stb

Ettol is teljessn jol fogsz fejlodni

jún. 16. 09:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
jún. 16. 09:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt a videót megnézed, akkor minden kérdésedre választ kapsz:

https://www.youtube.com/watch?v=U6dE3D7TqA4

jún. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!