Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha elkezdek tömegnövelőt...

Ha elkezdek tömegnövelőt szedni , szükséges még ez mellé fehérje por is ?

Figyelt kérdés

Heti 4x járok edző terembe gyúrni és még 2x úszni ez így összesen heti hat alkalom . 24 éves vagyok és 188 cm , 85 kiló . A célom 90-95 kg lenni . Ha elkezdek tömegnövelőt szedni szükséges még ez mellé fehérje por is ?

És van valami negatívuma a tömegnövelőnek ? Úgy hallottam / olvastam , hogy megfelelő mennyiségben fogyasztva semmilyen egészségügyi probléma nem léphet fel .

máj. 29. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg miket es mennyit eszel egy nap. Ha megvan a napi 140 gramm fehérje akkor felesleges a fehérjepor.

Mértékkel fogyasztva, egészseges változatos etrend mellett semmi bajt nem okoz a tömegnövelő

máj. 29. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
A tömegnövelö a kalóriaértéke nagyrészét cukorból fedezi ezt azért nem árt észben tartani. Aktív életmód mellett nem nagyon van negatív hatása bár hosszútávon okozhat gondot, többek között inzulinrezisztenciát kiváltképp ha hajlamos vagy rá, ami egyrész fokozott veszélyt jelent a cukorbetegség kialakulása szempontjából másrészt lassítja az izomnövekedést mivel rossz inzulinválasza lesz a szervezetednek. Szóval azért ésszel kell használni. Mindben van fehérje, van amelyiknek egész jó a fehérjetartalma és olyan is van amiben van egy kisebb adag kreatin is. Mindenképp utána kell nézni annak amit kiszemeltél, hogy mi van benne, és az szerint bevinni több/kevesebb fehérjét vagy más kieget ha szedsz.
máj. 31. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!