Tömegnöveléshez mennyi a szükséges napi kalória?
Figyelt kérdés
Minden kalkulátor mást ír, ez a bajom. 70 kiló vagyok és férfi. Totál kezdő.
A bodyshoppos kalkulátorok szerint 3000 körül kellene étkeznem, gyógyászati oldalak 2500 körülit írnak, míg mások csak 2000-et javasolnak. Most akkor melyiknek higgyek? A problémám az, hogy a 3000 brutálisan sok nekem, még a 2000 is, de azt még úgy ahogy tudnám tartani. Viszont ahol 3000-et javasolnak, ott a 2000-re azt írják, hogy fogyáshoz kell annyit enni... Most akkor mi?
#tömegnövelés #sulyzozas
2021. júl. 19. 16:42
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként elég, ha csak edzés napján viszem be a szükséges kaloriát, pihenő napokon elég, ha kicsivel kevesebbet eszek (hiszen olyankor nem kell az edzéshez plusz kalória)?
2021. júl. 19. 16:43
2/3 anonim válasza:
Számold ki makrotapanyagok alapján. Ha nem növekszik a súlyod, emelj az ertekeken. Havi szerintem 1 kiló ideális.
3/3 anonim válasza:
Kezdd 2000-el, aztán nézd meg az eredményt 1 hónap múlva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!