Miért utálják sokan a Men's Physique kategóriát? Mi a probléma ezzel a kategóriával? A testépítés megcsúfolása? Lehet-e egyáltalán testépítésnek nevezni?
Figyelt kérdés
máj. 21. 13:10
11/15 A kérdező kommentje:
De most tényleg:milyen testépítés az, ahol nem számít a combizom és a farizom?Miért kell eltakarni rövidnadrággal?Teljesen agyrém.
Ha túl sok rajtad az izom, lepontoznak. Szintén agyrém. A testépítésnek nem a nagy izomtömegről kellene szólnia?
Ja, és még egy hivatalos oldal is azt írja, hogy ez nem testépítés. :D
máj. 22. 14:52
12/15 anonim válasza:
[link] Várjuk a többi kolléga képét is ki hogy néz ki. Mondjuk én pont lexarom a fürdőgatyás kategóriát, maradok a testépítés mellett, de nem szidom őket, sok munka van az ő színpadi formájukban is, szimplán nem érdekel.
13/15 anonim válasza:
#12, a képen a tükörben sajnos belelátszik a láb is, arra is kell edzeni!
14/15 anonim válasza:
Na zavarjon hogy a háttérben nem én vagyok🤣 Még véletlen sem🤣 Szerinted fogpiszka lábakkal sikeres versenyző lennék? Vicces, gondolom trollkodásnak szántad csak.
15/15 anonim válasza:
Semmi baj, nem kell szégyelni, azért van a rövidnadrág hogy takarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!