Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért utálják sokan a Men's...

Miért utálják sokan a Men's Physique kategóriát? Mi a probléma ezzel a kategóriával? A testépítés megcsúfolása? Lehet-e egyáltalán testépítésnek nevezni?

Figyelt kérdés

máj. 21. 13:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De most tényleg:milyen testépítés az, ahol nem számít a combizom és a farizom?Miért kell eltakarni rövidnadrággal?Teljesen agyrém.

Ha túl sok rajtad az izom, lepontoznak. Szintén agyrém. A testépítésnek nem a nagy izomtömegről kellene szólnia?

Ja, és még egy hivatalos oldal is azt írja, hogy ez nem testépítés. :D

[link]

máj. 22. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
[link] Várjuk a többi kolléga képét is ki hogy néz ki. Mondjuk én pont lexarom a fürdőgatyás kategóriát, maradok a testépítés mellett, de nem szidom őket, sok munka van az ő színpadi formájukban is, szimplán nem érdekel.
máj. 22. 20:56
 13/15 anonim válasza:
#12, a képen a tükörben sajnos belelátszik a láb is, arra is kell edzeni!
máj. 25. 19:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Na zavarjon hogy a háttérben nem én vagyok🤣 Még véletlen sem🤣 Szerinted fogpiszka lábakkal sikeres versenyző lennék? Vicces, gondolom trollkodásnak szántad csak.
máj. 25. 19:49
 15/15 anonim válasza:
Semmi baj, nem kell szégyelni, azért van a rövidnadrág hogy takarja.
máj. 25. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!