Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőként felhúzáshoz kell öv?

Kezdőként felhúzáshoz kell öv?

Figyelt kérdés
máj. 8. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az öv annyit tud, hogy a segítségével könnyebb a légzésre és a törzsfeszítésre figyelni. Döntsd el, hogy kell-e neked ez a segítség, vagy nem szorulsz rá.

A legtöbben azért rászorulnak, pláne kezdőként.

máj. 8. 15:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

annyiba egészíteném ki az előző komentelőt h ez nem csak felhuzásnál segítség hanem majdnem az összes gyakorlatnál

persze az nyílván vicces amikor vki az 5 kgos bicepsezéshez fel veszi az övet de a legtöbb gyakorlatnál kajak jól jön

én úgy szoktam h melegítő sorozatoknál nincs rajtam csak munka sorozatoknál de akár melegítőnél is lehet rajtad

máj. 8. 15:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat jo, de nalam a munkasorozat is kb nulla :D ez lenne a 2.edzesem
máj. 8. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezen a szinten még nem az övön fog múlni se a felhúzás, se semmi. Pár hónap múlva pedig majd érezni fogod, hogy kell-e öv vagy sem.
máj. 8. 16:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi.
máj. 8. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
5 éve edzek, abból 4.5 éve húzok fel. Sosem használtam övet, a kivitelezésem több edző szerint is helyes
máj. 8. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az övnek nem is a technikához van köze, hanem még egyszer: a légzéshez és a törzsfeszítéshez, ez a kettő pedig kívülről nem látszik. Ezt te érzed belülről.
máj. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!