Itt az alsó állványrész felhúzáshoz való?
"Olyan guggoló állványt keresgélek, amiről a felhúzást is el tudom indítani"
Ahhoz ezek magasak. Több tíz centi magasról elindítani a húzást, az nulla mozgástartományt fog eredményezni, és se erőben, se izomban nem fog fejlesztő hatással bírni. Miért nem jó a földről elindítani a húzást? Mindenki másnak megfelel a világon, neked miért nem? Én is otthon edzem, én például egy duplarétegű gumiszivacsot rakok a súly alá, ami nem csak a hangot tompítja, de a burkolatot is megóvja, és ez maximum 5-6 centit emel a rúdon.
Nem az állványról kezdi a gyakorlatot csak felteszi a rudat,majd a súlyokat,utána le a földre és sztenderd elketdi,így nem kell a földön szerencsétlenkedni 10 percet mire fel- és leteszed a súlyokat.Nem olyan bonyolult ez azért.
Ahogy nézem arra ez nem lesz jó mert a legalacsonyabb tartó is kb derékmagasságban van,úgy elég nehéz leszedni a rudat főleg hogy aránylag sok súly van rajta.Olyan állvány kéne ahol az első oszlopok végig kivannak fúrva és bele tudsz akasztani két oldalra kis tartókat.
nekem ilyen van, és az alsó súlytartó vagy mi a neve térdmagasságba is állítható akár
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!