187 centis ember hány kilónál nem néz már ki vékonynak?
Feltömegeltem 98kg-ra, aztán most lediétáztam magam 90-91 kg-ra de már elég vékonynak nézek ki. 98 kilogrammon nem néztem ki vékonynak szerintem, viszont nagy volt a hasam amit nem szerettem.
Hány kg lenne az ideális nem túl magas testzsír mellett?
1
Értem, de az nagyon vékony szerintem.
Azért ha valaki mezomorf szerintem simán tud 100-105 kg lenni.
3
Fogalmam sincs hogyan mérik meg mennyire megbízható stb. Kábé annyit jelent, hogy nem vagy pocakos és látszanak a hasizmok kontúrjai legalábby
"Azért ha valaki mezomorf"
Nem létetik olyan, hogy mezomorf. A másik kettő sem
Ezzel a magassággal 15% zsír körül simán al lahat menni naturálban átlag genetikával 95±1-2kg-ig.
6
De az alkat sem mindegy. Egy endonak, mezonak könnyebben elérhető ez mint ez ektonak. Azért ne vicceljünk már, hogy valakinek fele olyan vékony csontokkal ugyanott a határ mint egy vastag csontozatú embernek. Rajtuk alapból több hús van és nagyobb is fejlődési potenciál simán azért mert több hely van izomnak.
Az sose eredmenyez olyan nagy kulombseget naturalba
Ha teszel erte igy is ugy is nagy leszel es izmos a tobbi mar csak kifogas
Ezek ilyen +-1cm valakinek a karjara azt ennyi
9
Nem hinném.
Nekem 17 év edzés alatt jött össze a 42-es kar (abszolút max 100 kg-ra tömegelve). Ismerek mezot akinek 46-os volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!