Tegnap reggel voltam az edzőmnél edzeni, és gugolásnál rossz helyre raktam a rudat, a nyakamat és a kulcscsontomat nyomta, akkor nem vettem észre. Ma nagyon fáj, lázas vagyok és hányingerem van. Lehet H megnyomta a csigolyát?
Az edzőt azonnal cseréld le. Mégis hogy hagyhatta higy rossz helyre tedd?! Menekülj!
Lehet ettől a fájdalom és a fájdalom okozhat lázat
"mit tegyek?"
Cserélj edzőt, ha nem vesz egy olyat észre, hogy hol van a rúd..
Mondjuk közben köhögök meg hasmenésem is van, szval lehet egy vírus, de úgy êrzem magam mint akit nyakon vertek a rúddal...
Igen én is félek hogy mi lesz legközelebb, mert talán ezt most még megúszom ennyivel...
De olyan jónak tűnt és mindig megszívom velük...lassan kezdek azon gondolkozni hogy feladom a kondizást...
Influenza idoszak van baszki azert vagx brtrg nem mert nyakad nyomta
Nem hulye az edzo azert mondta mert ugx kell. Annyi hogy hatul lapockad ossze kell nyomni es akkor a csuklyas izmod oda tomorul es azon van a suly nalam ez puha parna hozza lehet masnal aki csont bor annak nincs sehol se ilyen resz akkor mire rakod? Csontra
Hatul azert is huzod ossze a lapockad hogyminel feszesebb legyen a hat izom meg mindenhol feszesnek kell lenni es egyenesnek
Ha csak ra teszed az gatya de az edzo nem fog igy beszelni veled o csak nezz teged es mondja magaba “ez az ember hatya”
Ga edzot cserelsz annal tobb ember latja mennyire gya sz vagy sztem eleg 1 nel beégetni magad
Ilyenekkel ossze rakni ilyen logikatlan dolgokat xdd a sok hulye meg “menekulj” kesz kabaré vagytok occskosok
Van ilyen szivacsos rúdra csatolható cucc. Én ilyet használok, mert nekem sem bírja a kemény rudat a nyakam guggolásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!