Hatásaiban miben különbözik a két merevlábas felhúzás variáció?
Megfigyeltem, hogy kètféle merevlábas felhúzás létezik, a testépítő stílusú és az erőemelő stílusú. Az erőemelők a talajról indítják a gyakorlatot, felhúzás után a földre teszik vissza. A negatív szakaszt kihagyják, kb csak ledobják a földre.
A testépítők a gyakorlatot állásból indítják, lassan, koncentráltan engedik le a súlyt, de nem érintik a földet, majd visszahúzzák.
Gyerekek! Találtam egy érdekes témába vágó dolgot, ami választ athat a problémánkra!
Azt mondja, hogy általában a merevlábas a felhúzás a földről indul, de a súlyemelésben is létezik a merevlábas felhúzás, ott viszont nem teszik le a földre. Tehát akkor szerintem két külön gyakorlatnak is tekinthetjük a kettőt
Bizony!
És akkor ti melyik variációt választanátok? Földről vagy nem földről?! Ez itt a nagy kérdés! Melyiket rakjam be az edzéstervembe?
Ha leteszed jobb erofejleszto lehet hagyomanyos felhuzashoz ha nem teszed le jobb lehet izomnovelesre es magasabb ismetlesekre es atletikusabb is
Egyebkent minden suly emelo gyakorlat egy atletikusabb es hyperthropiara is megfelelobb mint az eroemelo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!