Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hatásaiban miben különbözik a...

Hatásaiban miben különbözik a két merevlábas felhúzás variáció?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy kètféle merevlábas felhúzás létezik, a testépítő stílusú és az erőemelő stílusú. Az erőemelők a talajról indítják a gyakorlatot, felhúzás után a földre teszik vissza. A negatív szakaszt kihagyják, kb csak ledobják a földre.

A testépítők a gyakorlatot állásból indítják, lassan, koncentráltan engedik le a súlyt, de nem érintik a földet, majd visszahúzzák.

márc. 20. 22:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Gyerekek! Találtam egy érdekes témába vágó dolgot, ami választ athat a problémánkra!

Azt mondja, hogy általában a merevlábas a felhúzás a földről indul, de a súlyemelésben is létezik a merevlábas felhúzás, ott viszont nem teszik le a földre. Tehát akkor szerintem két külön gyakorlatnak is tekinthetjük a kettőt

https://www.youtube.com/watch?v=QbmaRSO1sIM

ápr. 30. 03:24
 12/17 NTBS ***** válasza:
Igen. A logika alapján, 2 külön gyakorlat.
ápr. 30. 15:06
 13/17 anonim ***** válasza:
De nagy felfesezesre jottel ra
ápr. 30. 15:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Bizony!

És akkor ti melyik variációt választanátok? Földről vagy nem földről?! Ez itt a nagy kérdés! Melyiket rakjam be az edzéstervembe?

ápr. 30. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Attol fugg mi a cel
ápr. 30. 21:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Melyik verzió milyen célhoz passzol inkább?
ápr. 30. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha leteszed jobb erofejleszto lehet hagyomanyos felhuzashoz ha nem teszed le jobb lehet izomnovelesre es magasabb ismetlesekre es atletikusabb is

Egyebkent minden suly emelo gyakorlat egy atletikusabb es hyperthropiara is megfelelobb mint az eroemelo

ápr. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!