Otthoni edzéshez jók ezek a gyakorlatok?
Többször edzettem már terembe, de mivel nem városi vagyok, nincs lehetőségem munka után bent maradni a városba, mert hoznak visznek a munkatársak. Van itthon egy fekpadom, ami 45 fokig dönthető, kb 50 kg súly, egy 10 kg-os egyenes rúd. Illetve 2 db 1 kezes súlyzó, amire pakolni lehet a súlyokat.
Jelenlegi edzèstervem:
1.Nap Mell-tricepsz.
Fekvenyomás döntött padon
Fekvenyomás egyenes padon
Tárogatás fekve
Tricepszre, rátérdelek egyik lábammal a padra, mintha fűrészelnék, és a törzsem mellett hátra fel kitolom a súlyt, mintha csigán húznám le.
2.Nap: Hát-bicepsz
Döntött törzsű emelés
Fűrészelés
Bicepszre: sima beforgatással emelés egykezeselkel, vagy rúddal illetve kalapács
Váll- láb
Váll: tárogatás oldalra
Tárogatàs előre
Láb:
Bolgár guggolás
Kitörés súllyal
Vádlira meg súllyal a kezembe lábujjhegyra állok majd vissza.
Ez mennyire jó itthoni módszernek? Súlyokat fokozatosan fogom beszerezni, jelenleg még elegek.
Köszönöm a válaszod! :)
Esetleg tudnál mást ajánlani a “lórugás” helyett? Terembe a csigát szerettem a legjobban, az mindig úgy bedurrantott edzés végére, hogy bes*rtam, viszont sima kézisúlyzóval nem találtam még kellőképen leterhelő gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!