Mennyi idő alatt tudom megvastagítani, megerősíteni a csuklóm?
Nemrég elkezdtem edzeni, full kezdő vagyok. Észre vettem, hogy sokszor a súlyt fel tudom emelni, ki tudom nyomni, de remeg a kezemben a súlyzó, mert olyan gyengék az izületeim (a könyököm a másik problémás hely). Nagyon vékony a csuklóm, és az alkarom. Épp ezért komoly súlyokat nem merek emelgetni.
Ha most nekiállok edzeni heti 3-szor, időt szánva az alkarra, csuklómra is, mennyi idő múlva látok/érzek vastagodást, erősödést? És mi a legjobb gyakorlat vékony csuklóra, a függeszkedés? Magától az emelgetéstől úgyis megvastagszik?
Köszönöm a válaszokat. Első, nem tudtad kihagyni a kioktatást. Tudom, hogy ott nincs izom, de ott végződnek az alkar izmai, amik megvastagodhatnak, és a csont mellett létre hozhatnak a csukló körül egy kb. fél cm vastag réteget.
Látom, olvasva a többi kérdésre adott válaszokat, ebben a csoportban divat a másikat fikázni, beszólogatni, a másikat kioktatni.
Első, fogadjunk, ha személyesen tenném fel neked a kérdést, és akkor élőben válaszolnál, nem lennél ilyen leereszkedő, kioktató. Név és arc nélkül persze könnyű ezt megtenni, könnyű nagypofájúnak lenni.
"ha személyesen tenném fel neked a kérdést, és akkor élőben válaszolnál, nem lennél ilyen leereszkedő, kioktató"
Gábor vagyok, Kőbányán lakom. Magas vagyok, szakállas, és egy piros sciteces trikóban szoktam edzeni minden kedden és pénteken 15:00 után a Primefitben. Nyugodtan gyere oda hozzám hisztizni, amiért a hópihe lelked nem tudta értelmezni a kommentem, és mutatok pár alkar gyakorlatot, hogy ne szakadj meg az 5 kilós kézisúlyzó alatt, mint egy csecsemő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!