Hogyan eddzek a combomra illetve a vádlimra?
Hogyan tudnám elérni, hogy izmosabb, szebb combom, illetve vádlim legyen? Hogyan tudnák ezekre a testrészekre edzeni legfőképpen itthon?
160cm
46kg
16L
A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!😊
gugolhatsz meg vádlizhatsz otthon saját testsullyal meg kajak vízes palackokkal de egy két hónap után ez semmit nem fog fejleszteni
nálunk a csajok három számjegyű súlyokkal gugolnak a terembe meg 70 kgal bolgároznak. a lábra különösen igaz hogy rendes súlyokkal kell terhelni progressziven hogy fejlődjön
még a tornászok meg a street workoutosok is súllyal edzenek lábra mert saját testsúllyal meg vagy lőve
Ebben a kategóriában sok a konditerem mániás aki csak súlyokkal tud elképzelni heti minimum 5 edzést. Formásodni anélkül is tudsz.
Írd be youtubera hogy vádli gyakorlstok meg comberosito gyakorlstok es csinald azokat. Vsgy ugyanezeket angolul. Rengeteg lesz
"Ebben a kategóriában sok a konditerem mániás"
Ez a Testépítés kategória. Mit vártál? Mi itt konditermi edzést végzünk, nem focizunk, nem úszunk, nem kerékpározunk, nem boxolunk, nem síelünk, nem sakkozunk, nem comberősítő youtube videókra ugrálunk.
"Írd be youtubera hogy vádli gyakorlstok meg comberosito gyakorlstok es csinald azokat"
És mi lesz az első pár hónap után, amikor már semmilyen fejlődéssel nem fog járni az igénytelen videókra történő értelmetlen pucsítgatás? Ki fog hónapokon/éveken keresztül teljesen céltalanul és eredménytelenül otthon fetrengeni a nappaliban ezekre a videókra? Ha valaki nem akarja pár hónap után abbahagyni ezt az edzés dolgot, akkor hosszútávon kell gondolkodni, az pedig otthon eszközök (és tudás) nélkül nem megy.
A hónap hozzászólása: "Ebben a kategóriában sok a konditerem mániás"😅
Micsoda agysebész vagy báttya, az amúgy megvan, hogy ez a testépítés kategória?🤣🤣
Terembe 7 éve voltam.
Semmi szükségem rá.
Ha van pénzed,akkor megvehetsz mindent és otthon is edzhetsz.
Sziasztok. Félreértések elkerülése végett, nem úgy értettem, hogy kizárt lenne számomra az kondi termi edzés, csak hétköznaponként 16:30kor érek haza, és a legközelebbi konditeremhez is legalább 1 óra lenne az út, ezért gondoltam meg kérdezem, itthon lehetséges e. Mivel teljesen kezdő vagyok ebben a témában, nem tudom, mit hogyan is kell, ezért kértem a segítségeteket.
Konditeremben elég lenne heti 2-3 edzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!