Fehérjeport hogy lehetne másként másként fogyasztani, ha nem folyadékkal szeretném elkészíteni?
Figyelt kérdés
Fehérjeport hogy lehetne másként másként fogyasztani, ha nem folyadékkal szeretném elkészíteni?
Valamilyen szilárd kaja elkészítés érdekwlne. Nem shakel.
Tejsavó fehérjénél ez más lehet?
jan. 20. 18:29
1/5 anonim válasza:
Rengeteg kásához vagy süteményhez lehet használni.
2/5 anonim válasza:
rengeteg sütihez lehet használni vagy ételekbe belekverni
pl natúr joghurtba elkevered és ízesített joghurt. vagy zabkásába, tejberizsbe, krémtúróba stb belekevered
sütikhez a vgeán fehérjepor általában jobb. nekem a whey sokszor elrontotta, elfolyósította. egy bizonyos arányig pedig a vegán fehérje úgy működik mint a liszt
azt javaslom keress protein powder recipe-t. főleg angolul lesz sok.
illetve a tejsavó fehérjét ha pl zabba teszed sose főzés előtt hanem mikor elkészült mert hőre elég undorítóan össze tud állni
3/5 anonim válasza:
én gofriba szoktam pl, egész jó lesz tőle az íze is
4/5 anonim válasza:
Zabkasa, rizskasa. Inni nem is szoktam. Ch meg zsir nelkul szamomra nincs ertelme
5/5 anonim válasza:
Belekeverheted palacsinta/gofri tésztájába, sima joghurttal összekeverheted, hozzáteheted zabpehelyhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!