Utaznátok ennyit egy edzés miatt?
Vonattal, oda vissza majdnem 100km.
44 perc oda, 44 perc vissza + 15-20 perc séta az edzőteremig (vissza is ennyi értelemszerűen)
Egy ideig csináltam, de kiégtem belőle. Arra gondoltam, hogy 2 nap edzés 2 nap szünet lenne, így pedig kicsit kényelmesebb, mert csak 2x kell utaznom. Az edzéssel nincs baj, imádok edzeni, csak ez az utazás készít ki.
Lenne közelebb is edzőterem, de ott közel sem annyira élvezetes az edzés. Gépek, közeg stb, teljesen más.
Oké, nagyobb városokban meg Pösten' még reális ez, hogy keress egy termet ami 5 perc sétára van, de falun nem nagyon tudsz mit csinálni, ha nincs terem.
Max tényleg csak az istállóban tudsz edzeni, hogy jó trinyód legyen, ennyi.
Igen, falun lakom.
A közelben lévő teremmel sincs semmi baj, összesen kb 20 perc utazás oda vissza. A legközelebbi nagyobb város ahol van konditerem az pedig oda vissza majdnem 100km, azonban sokkal élvezetesebbek ott az edzések. Csak attól félek, hogy kiégés lesz belőle és az utazás miatti "stressz" inkább csak hátrány lesz, mint előny..
Azonban elég érdekes a szituáció, mert pályakezdő vagyok, és csak ebben a városban tudnék munkát találni, szóval januártól remélhetőleg minden nap ennyit kell majd utaznom munka miatt, az edzést pedig nem szeretném elhanyagolni.. Még elég sok a kérdés ilyen téren jelenleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!