Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A naturál testépítés megéri?

A naturál testépítés megéri?

Figyelt kérdés
2023. okt. 2. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A naturál gyúrás attól függ mennyire komolyan tolod, akár meg is látszódhat egy átlagos genetikával is. Viszont sokan lejárnak edzeni és nincs rendben az evés része például vagy az edzés sem annyira és ha felvesz egy pulcsit már nem tennéd rá a fejed, hogy edz. Viszont aki komolyan tolja az tud látványos eredményt elérni, viszont kell hozzá egy 5-6 év, mire komoly szinten lesz valaki.
2023. okt. 3. 13:05
 12/16 A kérdező kommentje:

11

Ez az. A befektetett idő és energia nem igazán éri meg.

2023. okt. 3. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát ha így nézzük lehet hogy nem éri meg. Bár egészséges a sport, persze nem biztos, hogy ehhez testépítőnek kell lenni.

Befektetett idő meg energia szempontjából meg tényleg melós sport a gyúrás, mert le kell járni gyúrni hetente 3-4x 1-1,5 órát, oda is kell utazni, aztán étrendet kell csinálni, az elején még biztos, hogy számolgatni fogod a makrókat, kalóriát, a sok fehérje miatt sok hús kell, ami drága és még lehetne sorolni. Mondjuk egy futáshoz képest kevésbé időigényes, mert lementem heti 2x futni, két kilométerrel kezdtem, 3 hónap múlva már lefutottam a 10 kilométert, költségben meg annyi volt, hogy vettem egy futócipőt. Ebből a szempontból tehát tényleg "nem éri meg", de ha szereted csinálni, akkor viszont megéri nagyon is, mert jobb lesz tőle az ember közérzete.

2023. okt. 3. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha szereted, amit csinálsz, nem foglalkozol vele, hogy mennyi energiába telik a dolog.

2 éve edzek, naturál vagyok. Igen, fejlődhetnék jobban is, de nem érdekel, mert imádom ezt csinálni. A jó fizikum csak egy + pont lesz később. 3-4-5 év alatt, ha mindent jól csinálsz, akkor a naturál maxod 70%-át össze tudod hozni, ami már nem egy rossz dolog..

Onnantól meg szintentartasz. Szinten tartani meg gyerekjáték, heti 3 sorozat is elég lehet / izomcsoport / hét.

Szóval: Tedd bele a munkát, nézz ki k*rva jól, később meg csak szinten kell tartani, ennyi.

2023. okt. 3. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"8/14 A kérdező kommentje:

7

Akinek befeszített karján a bicepsze 3 ujjnyi távolságra van az alkarjától az azért elég creepyn néz ki valljuk be."

És?

Ki nem szarja le a bicódat? Mondjuk hozá értőbbek alapból a tricepszet hoznák fel példának tekintve, hogy az nagyobb ugye na mindegy.

Naturálon tök jól lehet egy jó hátat, széles vállat, izmos lábakat építeni.

Ha lenyomsz 3-4 évet a teremben relatíve jó kajával, jó pihenéssel akkor jobban fogsz kinézni mint a férfiak 90-95%-a. Így igen, úgy gondolom kijelenthető hogy megéri.

Nézz szét. Aki nem edz 25 évesen aputestú telibevert szar. Az jobb? Jobban megéri?

2023. okt. 4. 08:32
 16/16 anonim válasza:
Ismerőseim nem néznek ki sehogy. Ja de, van sörhasuk, tokájuk, löttyedt karjuk. Erőszintük és kitartásuk nulla, ha arrébb kell tolni a kanapét akkor aznapra már megvolt a mozgás, és még másnap is érzik a fájdalmat. Semmi férfiasságuk nincs ránézésre, cserébe mindenük fáj a túlsúly és a mozgásszegény életmód miatt. Persze van ezernyi más sport és mindenki csinálja azt, amit szeret, de a testépítés előnye, hogy míg egy totál hobbi egyéb sportoló (pl focista, futó stb) maximum annyit ér el, hogy vékony lesz, addig egy testépítő hobbi szinten is látványos alakot érhet el. Én csak másfél éve vagyok naturál testépítő, de már most ég és föld a különbség régi önmagamhoz képest mint kinézetben, mint erőszintben.
2023. okt. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!