Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Johnny V többé nem naturál?

Figyelt kérdés
az új vieójában jelentette be

2022. okt. 27. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Mi lenne? Az ő dolga. Nem láttam a videót még. Versenyzői ambíciókat tűzött ki maga elé?
2022. okt. 27. 10:49
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Az őszinteséget értékelem. A többi pedig az ő dolga.
2022. okt. 27. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ameddig valaki őszinte a szteroidhasználatról nincsen vele semmi bajom. Szerintem a versenyzői szinthez ez hozzá tartozik, nem csökkenti senkinek az érdemeit.
2022. okt. 27. 11:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A csávó a testéből, a fizikumának és az imidzsének eladásából él. Ráadásul ha egy sportoló hosszú évek kemény munkája után eljut arra a szintre, hogy mind izomzatban, mind erőben elérte a természetes határait, de ő többet akar, ehhez a többhöz pedig megvan a megfelelő tudása, segítsége, pénze, tapasztalata, felelőssége, akkor teljesen valid választás a teljesítményfokozók irányába elindulni, pláne ha ezt őszintén, teljesen transzparens módon vállalja is. Sokkal rosszabb, amikor valaki naturálnak hazudja magát, és szemrebbenés nélkül tagadja, hogy valaha is gyógyszerhez nyúlt volna, aztán közben az illetőnek kilóg a tű a seggéből. Ez volt a 2000-es évek komplett Scitec teamje. Senki nem használt szteroidot, csak tejsavót és kreatint. Senki nem vállalta akkoriban ezt fel, annyira tabu volt. Pont úgy nézett ki Kiss Jenő és Vörös Zoli, mint egy life time natty atléta, igaz?
2022. okt. 27. 11:48
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Sztem eddig se volt, de am semmit. Tok megszokott, hogy koxol mindenki
2022. okt. 27. 11:51
 6/14 NTBS ***** válasza:
61%
Az ő dolga.
2022. okt. 27. 14:35
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

"ha egy sportoló hosszú évek kemény munkája után eljut arra a szintre, hogy mind izomzatban, mind erőben elérte a természetes határait, de ő többet akar, ehhez a többhöz pedig megvan a megfelelő tudása, segítsége, pénze, tapasztalata, felelőssége, akkor teljesen valid választás a teljesítményfokozók"

így van. a gond nem akkor van amikor ilyen sportolók teljesítményfokozót használnak. a gond akkor van amikor ostoba emberek nulla tudással és nulla tapasztalattal elkezdik zabálni a danabolt és szúrni a tesztót aztán csodálkoznak hogy a többedik kúra után se néznek ki sehogy de legalább tönkre ment az egészségük.

2022. okt. 27. 14:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Tolja aki akarja, o dolga. Enis volt idoszak mikor hasznaltam. Aki natur azt mit erdekli?
2022. okt. 27. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom versenyezni akar. Versenyzés pedig már évtizedek óta együtt jár a kox használatával. Szóval nem meglepő, amit mondott.
2022. okt. 27. 15:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A naturál versenyek résztvevői közül is többen tolnak cuccot, csak kevesebb félét, és nagyon picike dózisban, azt sem állandóan. A kúrát pedig úgy időzítik, hogy a versenyre kiürüljön a szervezetből.
2022. okt. 28. 09:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!