Miért betegszem meg mindig, ha elkezdek edzeni?
Figyelt kérdés
Régen amikor elkezdtem/újrakezdtem akkor is ugyan ez volt.. 1-2 hét edzés és egyből megfáztam. Most jópár év után ismét nekiláttam és láss csodát 1 hét edzés után újra kezdek beteg lenni. Pedig eszek zöldséget, gyümölcsöt szedek multivitamint (scitec mega daily one). Ha nem edzek akkor nagyon nagyon nehezen kapok el bármit is…2023. szept. 29. 17:12
1/8 anonim válasza:
Fene tudja, random gyúrósok vagyunk, nem orvosok. Kérdezz meg egy szakembert.
2/8 anonim válasza:
Megfázol vagy összeszedsz valamit? Nem mindegy.
Meglehet könnyen fázni zuhanyzás után kijössz este.. De ha elkapsz valamit az más!
3/8 anonim válasza:
Mert megnő a tápanyagigény. Ezért szokás ajánlani a vitaminszedést és a "normális" táplálkozást a sportolás mellé.
4/8 anonim válasza:
Lehet oka az edzőterem is, ott nyilván elkaphatsz bármit. Sztem szedj plusz c-vitamint.
5/8 anonim válasza:
Nem kell orvosnak lenni,hogy legyen sejtesed az okokrol. Ne edz tobbet,nagyobb sullyal annal,ami indokolt a fejlodeshez, a megnovekedett aktivitasodat kovesse le az etrended,tehat tobb kaloria,ami meg indokolt ugye,mert dagadtan nem kell lenni,ezen belul tobb feherje,vitamin,viz. Ha ezek megvannak,es továbbra is fennall a problema,menj,tenyleg orvost kerdezz
8/8 anonim válasza:
Nekem is ez van ha túledzem magam jön a betegség. Nem súlyos csak olyan fejfájás hőemelkedés 1 hetes és minden kellemetlenség ami ezzel jár. Próbálom nem túledzeni magam, néha egész sokáig sikerül. De nehéz észrevenni hol jön el a pont mikor pihenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!