Betegseg utan mennyi ido mig az izom “ujraepul”?
Figyelt kérdés
Sajnos elkaptam Egyiptomban egy eleg kemeny hasmenest. Ez egy hetig tartott de harom napig enni sem ,inni sem tudtam tenyleg minden kiment belolem. Nem voltam az az a huu de izmos ember,ket eve edzem, de azert mar latszott a karomon es a fenekemen is valamennyire. Lefogytam ezalatt 7 kg , a nadragok is konnyebben jonnek, a karomon, vallamon is latom ,hogy mintha semmi izom nem lenne. Nagyon zavar ,mert ez tenyleg ket ev kellett mire ugy lattam en is ,hogy valami fejlodes latszik. Ugyanazokat a sulyokat sem tudom mar emeleni. Ez megint ilyen hosszu ido lesz mig ujra tudom epiteni magam?2023. szept. 25. 17:34
1/2 anonim válasza:
1 hét után nem történik semmi izomvesztés, még 2 után sem. A térfogata viszont erősen csökken. Lement rengeteg béltartalom, némi zsír, nagyon sok folyadék. Az erőszint is hamar tud csökkeni. De ha egészséges vagy, és rendesen táplálkozol viszonylag hamar minden újra a régi lesz.
2/2 anonim válasza:
Hasmenéskor nem az izom megy ki belőled.. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!