Hogyan szedjek fel annyi izmot, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy csontváz?
Jelenleg 60 kg, 180 magas vagyok, de nagyon hirtelen megnőttem és izom az meg lemaradt. Fáj a hátam is, testtartásom rossz, nagyon beleuntam.
Mivel teljesen amatőr vagyok, így nem sok a tapasztalom hogy kedjek el izmositani. Tömegelnem kéne, aztán egy normális étrend majd kondi?
Valaki esetleg tudna írni egy "tervet" hogy mi alapján haladjak, mert több hónapja rá akarom venni magam de nem sikerült. Most döntöttem úgy hogy mostmár tényleg elkezdem. Köszi a válaszokat
18/f
Sárga kapszula... :D:D:D
Hát egy pár dolog már kurvára elavult benne, szerintem inkább ne...
Amúgy meg röviden, ahogy már írták: edzeni kell és plusz kalóriában lenni, ha nagyon vékonyka típus vagy, akkor 300-500 kalória plusz is lehet hogy el fog kelleni, de azért ennyivel ne kezdd el, mert simán lehet sok is.
Az 1. válaszoló által belinkelt Bosnyák Mátéra, ne hallgass, ha jót akarsz!🤣🤣
Dietgainz más kategória, arra a palira többségében érdemes hallgatni, bár ő is mond hülyeségeket (pl. gurtni nélkül nincs hátedzés, meg hasonlók).
#6 Ha ezt nem írod le, hülyén halok meg XDDD
Többieknek meg köszi a válaszokat 😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!