Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan szedjek fel annyi...

Hogyan szedjek fel annyi izmot, hogy ne nézzek ki úgy, mint egy csontváz?

Figyelt kérdés

Jelenleg 60 kg, 180 magas vagyok, de nagyon hirtelen megnőttem és izom az meg lemaradt. Fáj a hátam is, testtartásom rossz, nagyon beleuntam.

Mivel teljesen amatőr vagyok, így nem sok a tapasztalom hogy kedjek el izmositani. Tömegelnem kéne, aztán egy normális étrend majd kondi?

Valaki esetleg tudna írni egy "tervet" hogy mi alapján haladjak, mert több hónapja rá akarom venni magam de nem sikerült. Most döntöttem úgy hogy mostmár tényleg elkezdem. Köszi a válaszokat

18/f

2023. szept. 19. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Irány a konditerem, legyen egy progresszív súlyzós edzésterved, gyúrjál, otthon meg toljad a kalóriaszámoláson alapuló étrendet, aztán pár hónap után már látványos lesz a változás fizikum terén, pár év múlva meg ténylegesen izmos is lehetsz. Nézd meg ezeket a videókat, aztán hajrá:

[link]

[link]

2023. szept. 19. 08:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
enni kell és edzeni meglepő módon, illetve gyógytorna jellegű gerincgyakorlatokat csinálni hogy ne legyél lerobbanva. Ingyen személyi edzést nem tartok
2023. szept. 19. 09:15
 3/7 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Olvasd el a sárga kapszulát diétázz szigorúan edzél keményen
2023. szept. 19. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Sárga kapszula... :D:D:D

Hát egy pár dolog már kurvára elavult benne, szerintem inkább ne...

Amúgy meg röviden, ahogy már írták: edzeni kell és plusz kalóriában lenni, ha nagyon vékonyka típus vagy, akkor 300-500 kalória plusz is lehet hogy el fog kelleni, de azért ennyivel ne kezdd el, mert simán lehet sok is.

2023. szept. 19. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Az 1. válaszoló által belinkelt Bosnyák Mátéra, ne hallgass, ha jót akarsz!🤣🤣

Dietgainz más kategória, arra a palira többségében érdemes hallgatni, bár ő is mond hülyeségeket (pl. gurtni nélkül nincs hátedzés, meg hasonlók).

2023. szept. 19. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyurjal meg egyel 🤷
2023. szept. 19. 23:16
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Ha ezt nem írod le, hülyén halok meg XDDD

Többieknek meg köszi a válaszokat 😌

2023. szept. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!