Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ételekkel készüljek?

Milyen ételekkel készüljek?

Figyelt kérdés

Jövő héten bölcsességfog műtétem lesz (nem foghúzás!), varrással, komplikációk veszélyeivel, stb.

Nem akarom túlreagálni, de azért fel szeretnék készülni a legrosszabbra, ami az, hogy hetekig nem tudok majd edzeni, se normálisan étkezni. Utóbbi zavaróbb. Sajnos alapból ektomorf alkat vagyok, ráadásul még enni se nagyon szeretek, a fejlődésemnek a legnagyobb gátja az étkezés. Ha ehhez hozzájön egy ilyen fokú diszkomfortérzet, akkor az már tényleg a vég, és nem szeretném elveszíteni a nehezen felszedett kilókat.

Sajnos nagyon tanácstalan vagyok, hogy ilyen helyzetben milyen ételeket kellene fogyasztanom, ami kis adag, könnyen rágható, magas fehérje- és kalóriatartalmú. A mogyoróvaj a legjobb barátom lesz, mert ez pont teljesíti ezeket, amibe tudok rakni is fogok (pl zabkása). A másik a konzerv tonhal és a rendszeres fehérjeturmix fogyasztás.

Tudnátok ezekhez hasonló ételeket ajánlani?

2023. szept. 16. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért a bölcsesség fog műtét után csak pár napig lesz gond, az meg nem fog túl sok mindent befolyásolni.

Amit tehetsz az esetleg turmixok, azokat könnyen meg tudod inni és telepakolhatod őket egy csomó cuccal.

Plusz tojás pl könnyen megehető,

2023. szept. 16. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Max. két hét alatt nem fog leesni rólad minden izom.
2023. szept. 16. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Nekem volt b.fog műtétem alul, mindkét oldalon. (Nem egyszerre műtötték a két oldalt.) Kb. 2 hét volt mire rendbejött. Műtét után kb. 1 hétig szájzár (2-3 centire tudtam kinyitni a számat) utána még 1 hétig fájt. Szóval olyan 2 hét volt mire újra tudtam bármit enni, addig is könnyen elrágható kajákat ettem.
2023. szept. 17. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!