A magasság számítana annyit vagy az a pár centi?
Jesse James West, 177 cm magas és 41cm a felkarja:
Nem hatalmas, de nagy és tisztán látszik, hogy edz még pólóban is látszik rajta aki ránéz.
Én 190cm magas vagyok és 39cm a felkarom.
Viszont az enyémet vékonynak látom, kicsit vastagabb mint az átlag emberé, de nem tűnik olyan izmosnak, meg lenyűgözőnek.
Ez nagy különbség azért van, mert közel 15cm-el magasabb vagyok, vagy pedig azért mert ő szálkásabb nálam és +2cm-el vastagabb a felkarja?
Mindkettő.
Nyilván rövidebb karnál optikailag jobban néz ki ugyanaz az átmérő, de azért 2 cm különbség (az 5% egy 40-es karnál...) azért nem kevés, a szálkásság/eresség meg eleve megdobja a kinézetet.
Nekem az ő karja vastagnak tűnik. Én a kar edzést nem szeretem de azért csinálgatom, 178cm magas vagyok, 37cm a karom és vékonynak látom. Zsír nincs sok rajtam, most nyáron még fogytam is 5 kilót. Bár a sima pólók gyakran feszülni szoktak rajta.
Részben torzan látjuk magunkat és részben 190cm-hez kondisok között tényleg nem túl sok a 39.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!