Hátra vertikálisan és horizontálisan külön-külön kell megtennie a heti min. 12 sorozatnak vagy összesen?
természetesen külön-külön és naponta kell 12-12szett, nem heti szinten.. ne vicceljünk már!
de ha igazán komoly hátat szeretnél akkor 4óránként 12-12szett.. én is így szoktam, főnökkel is lezsíroztam hogy melóban is tarthassak emiatt szüneteket, sőt ő is jön velem hátazni hogy igazi adonisz legyen.
Nem, az a borzasztó humoros, hogy 70-80 kilós naturál csávók olyan kérdéseket tesznek fel, amikkel egy 120 kilós koxos versenyző foglalkozik, aki épp az Arnold Klasszikra készül. Lehúzásoknál, evezéseknél a széles hátizom és a hát felső izmai is együtt dolgoznak, az igaz, hogy gyakorlatonként eltérő mértékben, de mint írtam, egy 70-80 kilós nautál gyúrósnak nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkozni.
Heti 15-20 munkasorozat egy izomra kox használat mellett javasolt, ebből nem nehéz kitalálni, hogy neked kérdező szükséged van-e a heti 24-re.
bonyolult nem volt, csak ostobaság.
szinte ugyanazok az izmok dolgoznak az evezéseknél mint a lehúzásoknál.
ennyi erővel akkor azt is kérdezhetnéd hogy a 10-12sorozatot/izomcsoport gyakorlatonként kell-e érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!