Hátra elég ennyi gyakorlat?
Figyelt kérdés
Felső csigás széles lehúzás mellhez 4x8
Felső csigás lehúzás háromszög fogantyúval 3x8
Felső csigás szűk lehúzás mellhez 3x8
Csigás evezés háromszög fogantyúval 4x8
Mindez szorozva heti 2 alkalommal.
Elég, kevés, esetleg már túl sok?
2023. aug. 14. 14:56
11/14 A kérdező kommentje:
10: Nincs vele semmi gond. Láttam már szabadsúlyos sérüléseket a teremben, és én a magam szempontjából biztonságosabbnak érzem a gépes gyakorlatokat.
2023. aug. 14. 18:01
12/14 anonim válasza:
Mi ez a csigamánia?Egy sima dt.evezés már nem is divat?
Legyenek egyenlő arányban horizontális és vertikális húzások.Lehetőleg kevesebb csigával és több rúddal..
13/14 anonim válasza:
Ha kevésnek érzed a 16 szettet / hét, akkor az edzésed szart nem ér.
Ha tudnál intenzíven edzeni, akkor még 12 szett is elég lenne :D
Amit írtál, heti szinten 28 szett.. Ha csak nem vagy Ronnie Coleman duplája, akkor nem lesz szükséged ennyi szettre..
Tanulj meg intenzíven edzeni, közel bukáshoz/bukásig, és nem lesz kérdés, hogy elég-e..
14/14 anonim válasza:
A lehúzásokat én felváltva csinálnám a szélesfogású húzódzkodással, úgy még jobban erősödsz. Amúgy jó program, kellő terhelést nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!