A Pro testépítőknél hogyan néz ki a fejlődés?
Figyelt kérdés
A kérdés egy kicsit furán hangozhat, de megpróbálom jobban kifejteni. Akármikor megnézem egy nevesebb testépítő (aki azért komolyabb izomtömeggel rendelkezik) instagram oldalát, és visszapörgetek 2015-2016-ig, mindig azt látom hogy már akkor megvolt az izomtömegük 90-95%-a. Gondolom rájuk is vonatkozik az a jól ismert ábra amely a fejlődés gyorsaságát mutatja, tehát hogy az első 2-3 évben a leggyorsabb az izomnövekedés, és utána eléggé belassul (akár naturál, akár nem). Ebből azt vontam le következtetésül hogy az első 4 évben borzasztóan gyorsan fejlődnek, kb minden héten erősebbek. Van egyáltalán ilyen? Tényleg ennyit számít a genetika?2023. júl. 21. 20:09
1/1 anonim válasza:
genetika+kox+ jó edzők készítik az edzésprogramjukat, az étrendjük is tiptop, és a regenerációra is nagyon figyelnek pl vesznek ilyen gépet ami figyeli az alvásukat, király lacitól láttam ilyet, meg csomó ilyen regenerációt segítő dolgot csinálnak mint a jeges fürdő és társai
tehát eköré van felépítve az egész életük
meg szerintem sokan mire koxolni kezdenek már edzenek 5-6éve, és az nagyon durván megdobja a fejlődésüket, és kox használat mellett nem hiszem h lassul a fejlődés, max emelni kell a dózist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!