Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Január óta heti 4 napot edzek...

Január óta heti 4 napot edzek és eddig nem tartottam pihenő időt . Most kezdem érezni hogy semmi kedvem edzeni meg fáj mindenem kivagyok merülve . Most jött el az ideje 2 hetes pihenőnek ? Nem vesztek vele sokat amit eddig fel építettem?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben rosszul alszok , hátam fáj , alkarom . Két műszakban dolgozok gyárba lehet a meleg is vesz ki belőlem.
2023. júl. 12. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Se én, se a versenyző társaim, se ügyfeleim nem tartottak még soha 2 hét szünetet, mert normális edzésprogramjuk van (és sokan közülük heti 5-6 edzésnappal dolgoznak). Hogy te fél év után már élőhalott vagy reumatológiailag, az elég beszédes és problémás. Tarthatsz 2 hét szünetet, de kezdj el azon gondolkozni, hogy rendben van-e a programod, rendben van-e a bemelegítésed, rendben van-e a mobilitásod, rendben van-e a regenerációd, és hogy hol siklanak ki ezek a dolgok.
2023. júl. 12. 10:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi . Lehetséges az étkezés is rá játszik sikerült 17 kg fogynom diétával . És elég kevés kalóriát viszek be . Megpróbálom az edzés tervet is át dolgozni . Sajnos nem szoktam nagy hangsúlyt fektetni a bemelegítésre .
2023. júl. 12. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Én egy ideje nem edzek már, jobban érzem magam. Igazából nem is szerettem soha, nem kötött le.
2023. júl. 12. 10:38
 4/9 anonim ***** válasza:
pihenj egy hetet és a diétába is iktass be 1-2hét szünetet (szintentartásnyi kalóriát vigyél be, ne engedd el a gyeplőt).
2023. júl. 12. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
1-2 hét szünet teljesen jól tud jönni.
2023. júl. 12. 16:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindnekinek .
2023. júl. 12. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is kihagytam most, némi kardió azért volt, és sokkal jobban ment az edzés, jobban is esett, a profik is ki szoktak hagyni, időnként kell több időt is hagyni a regenerációnak.
2023. júl. 12. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
... még jót is tesz.
2023. júl. 12. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
99.9 szazalek esellyel a tul keves energiabevitel miatt erzed fosul magad. Kezdj egy nagy cheat dayjel es utana emeld a kalroiat az eddigiekhez kepest
2023. júl. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!