Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férfiként gáz fenékre edzeni?

Férfiként gáz fenékre edzeni?

Figyelt kérdés

Pl. a hip trust?

Merev lábas felhúzást szoktam csinálni, de azt is kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hogy havonta hány férfit látok m.l. felhúzni.

2023. júl. 1. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak ne legyen aranytalan
2023. júl. 1. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
felesleges. Ha csak nincs extrém mód lemaradva hogy olyan keskeny csípőd legyen hogy kell a gyerek ülőke különben beleesel a wc-be akkor minek. Úgyis edződik a sima guggolás/felhúzástól is
2023. júl. 1. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Bár, az tény és való, hogy ritka az, aki célzottan farizomra edz. Én román felhúzást csinálok, de szimplán csak azért, mert az a hajlítót is terheli, én erre combhajlító gyakorlatként tekintek, hiába kap több terhelést a farizom.

Boka mobilitás problémák miatt pedig régebben bolgár guggolást csináltam, de azt pedig combfeszítő gyakorlatként fogtam fel, hiába kapott terhelést a farizom is.

De célzottan csak pl hip trusot soha nem csinálnék, vagy olyan gyakorlatot, ami csak a farizmot célozza meg.. Az kéne még.. Így is nagy a farizmom férfi létemre, mert sosem tudtam teljes térdflexiót csinálni a bokám miatt, így pedig a legtöbb combfeszítőnek szánt gyakorlat félig meddig farizomra ment. (pl lábtolón magasabban volt a lábam, bolgár guggolás stb)

Merevlábas/román felhúzást én sem szoktam látni. Elég kis teremben edzek, de viszonylag sok ember megfordul ott. Konkrétan rajtam kívül még nem láttam senkit sem merevlábas/román felhúzást csinálni. (bár ebben a teremben a lábazás is ritka, szóval nem csodálkozom. :D)

2023. júl. 1. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem szégyen, viszont ildomos ugyanúgy edzeni karra, lábra, derékra is. Bár abban is van valami, amit a #2 ír.

Én pl azért edzek 2 hónapja főleg karra és felsőtestre és kis mértékben a bal lábamra, mert a jobb térdem súlyosan megsérült, és nem szerettem volna, hogy a többi testrészem izomrendszere is túlságosan visszaessen.

2023. júl. 1. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy van-e akváriumod.
2023. júl. 1. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Max. buz*nak néznek na bumm, mi van akkor…
2023. júl. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!