Mennyi pénzből űzitek ezt a sportot?
Vettem használtan súlyzót, padot, stb.
Azóta 0, mivel kajálni amúgy is kell.
Havi bérlet: 10.000 Ft - 13.000 Ft (attól függ, hogy milyen teremben edzek éppen)
A kaját sosem számoltam össze, mivel azt egyébként is venni kell.
Minden nap ugyanazt eszem, nekem ez kényelmes, és viszonylag olcsón össze tudom hozni így belegondolva.
zab, rizs, gersli, kenyér, tojás, csirkemell, uborka, paradicsom, cukkini, joghurt. Ezekből áll össze az étrendem és ha jól számolok, akkor havi 60.000 Ft a kajám, ami nem egy horribilis összeg, és ha nem "egészséges" ételekből állítanám össze, szinte biztos vagyok benne, hogy sokkal többe kerülne. De, ha a tojást kiveszem, akkor ~50.000 Ft. (tojásra nem mindig költök, mert azt tudok szerezni ingyen, de úgy számoltam, hogy azt is veszem)
Volt egy időszak, amikor napi szinten lement 250g túró is, de ilyen árak mellett inkább azt mellőzöm egy ideje, mert egyébként is megvan nélküle a fehérjebevitelem bőőven. Ennél olcsóbban nem nagyon tudnám kihozni a kaját, mert ez így is olcsónak számít szerintem.
Tápkiegek: Egyedül kreatint szedek. 500g ~7.000Ft, ami elég kb. 3-4 hónapig.
Szóval a kaja + bérletet nézve is nagyon durván 70-75 ezer forintot eszik meg nálam ez a sport havonta. Én úgy vagyok vele, hogy inkább ilyenekre költsek, mintsem alkoholra, vagy minden hétvégén bulin verjem el..
Oh, az kimaradt, hogy ez nem testépítő szint, közel sem. :D 2 éve edzek, és imádom ezt csinálni, habár jelenleg csak hobbi szinten. Nem vagyok nagydarab, 170cm 70kg, és ez a havi 60 ezer forint kaja egy 2200-2400 kalóriás napi bevitel.
2# voltam.
kondipark, kerékpár, futás
kb ingyen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!