Mitcsináljak hogy fejlődjön?
A karom le van maradva a tobbi testreszemhez kepest,ugyanugy 33-34 kozott mozog edzes elott es utan is,mitcsinaljak hogy felhozzam?
Tricepsz es bicepszet altaban egyben edzem de mikor hogy.
Belso oldali bicepsz mintha szebb lenne (forma,tomeg stb) mint a kulso oldali,ez hogy lehetseges?
Azok az összetett alapgyakorlatok, amik több izmot dolgoztatnak meg egyszerre, ezekre kell tenned naturálon a fő hangsúlyt, pl: fekvenyomás, tolódzkodás, különböző húzódzkodások/hátgépen lehúzások, guggolás, felhúzás, fejfőlé nyomások állva esetleg ülve, evezés, stb. Ha ezekben fejlődsz, akkor a karod is vastagszik szépen lassan, mert ezek az egész testre kihatnak, jobban beindítják a test növekedési jelzéseit, mint egy izolációs gyakorlat. Én bicepszre csak egy sima álló kétkezes bicepsz gyakorlatot csinálok sima rúddal. Tanulmányozd ezt az oldalt, itt sok minden le van írva: [link]
De nyugodtan szabd személyre az olvasottakat, figyeld hogy mire hogy reagál a tested, mi jó neked és mi nem. Én például felhúzást egyáltalán nem csinálok, mert nagyon nem jó a derekamnak, a szabadsúlyos evezést meg inkább csigával helyettesítem, szintén derék miatt. A izom/erő építés ilyen vannak általános szabályok, de figyelembe kell venni az egyéni adottságokat. Kísérletezz és változtass, ha valami nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!