Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hullafáradt a testem de a nem...

Hullafáradt a testem de a nem tok aludni nem kapcsol ki az agyam. Nap közben amikor hazaértem edzettem és aludtam kaja után 2 órát. De most nem tok. Ez hátráltathat a tömegelés közben? Mitcsináljaaak?

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyilván mivel edzés és kaja után aludtál 2 órát kicsit regenerálódtál, és most nem vagy álmos. Nem kell nap közben aludni.

Legyen meg összesen a 8 óra alvás és nem hátráltat.

2015. febr. 11. 23:57
 2/2 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nap közben is lehet aludni. Például én alszok nap közben és utána ugyanúgy alszok éjszaka. Nekem nincs vele gond. Sőt nekem kell 10 óra alvás, mert a 8-9 órákkal még használhatatlan vagyok. És egy fél óra is rengeteget számíthat. És nem hátráltat semmiben. De Te inkább éjjel aludj, ne szoktasd rá a szervezeted a nappali durmolásra, mert nem egészséges, főleg ha utána éjszaka már nem kívánod az alvást. Nem mindenki egyforma. Van aki pörög 5 óra alvással is, nekem meg kell egy éjszakai 10 órás, aztán meg néha délután is ledőlök.
2015. febr. 12. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!