Hogy tudok ilyen szálkás lenni?
Figyelt kérdés
Ilyen tesalkatbol, naturalban van esélyem ilyet csinálni
Ilyen most:
Ilyet szeretnék, kb. Mint Zac Efron-nak a Baywatch-ban, vagy ilyesmit:
2023. jún. 13. 12:05
11/18 anonim válasza:
Kérdező!
Hány éves vagy?
Azt állítod hogy most az első képen hasonló alkatod van. Ha fiatal vagy miért nem elégszel meg vele?
Csak nézz körül az utcán. Hány embernek látsz ilyen alkatot,akár a fiataloknál? Kevésnek.
Ha nincs komolyabb (akár versenyzési célod) akkor szerintem felesleges ennyire lemenni. De te döntésed.
12/18 A kérdező kommentje:
Van versenyzési célom, 19 vagyok, hamarosan 20
2023. jún. 13. 19:54
13/18 anonim válasza:
Akkor az más. Ha valóban ilyen célod van, én az anonim fórum helyett,felkeresnék egy versenyzőt. Tőle tudsz tanácsot kérni,és fel tud mérni (ha vállal felkészítést)...
14/18 anonim válasza:
Ha versenyezni akarsz, akkor keress egy edzőt.
15/18 anonim válasza:
#9 vagyok: még off: a korombeliek, illetve az idősebbek még emlékezhetnek, hogy voltak a szép nagy hombár "omna-fejűek". Annyi víz volt az embereken, hogy egy etióp falu el lett volna belőle egy hétig, meg a napótól úgy csillogott az olajos, totál pattanásos képük, mintha étolajjal lettek volna bekenve, nem beszélve a vörös striákról😁 Na, 90% alsó hangon, hogy a Karcsi fiának is ilyen volt az az "áá, TE" fizikuma. Ehhez képest ma már inkább legyen a fenti képsorozat az ideál.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, felkeresek egy edzőt ezzel kapcsolatban.
2023. jún. 14. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!