Mi előnye van annak, ha valaki szálkás? Miért jó szálkásnak lenni?
Sziasztok.
Egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy vajon megéri-e szálkásnak lenni? Naturál szintről beszélek természetesen, de ez csak plusz dolog, ami miatt szerintem értelmetlen szálkásnak lenni.
Mármint, mi előnye van azon kívül, hogy jól nézel ki? (Ami szintén relatív, kinek mi a jó).
Ruhában kb nem is látszik, hogy jársz edzeni, e mellett alacsony kalórián vagy, gyenge is vagy, nem beszélve arról, hogy egészségtelen is.
Nem azt mondom, hogy be kell hízni, de szerintem egy 15% testzsír még pont az a szint, ahol az ember nincs elhízva, jól néz ki, látszik, hogy jár edzeni, és relatív erős is és nem éhezik + egészséges.
Mit gondoltok erről?
Egészséges és jól néz ki
Aki csinálja annak pedig elég nagybeséllyle a lelki egészségének is jot tesz, eléri a célját
Nem jó. Ilyen gondolatokat, hogy de jó lesz szálkásan, nem lesz rajtam egy deka zsír sem, és minden nő csak engem akar, legésőbb a huszas éveik elején kinővik a gyerekek.
A lényeg naturálban, hogy találj egy olyan étrendet, amivel nem sanyargatod a tested, viszont nem is lesz 30+os testzsírod, szóval, ami hosszú távon fenntartható. Mellette olyan edzést csinálsz, ami neked beválik.
Mi elonye van annak hogy valaki eros es ki tud nyomni 200 kg-ot fekve? Mikozben nagy bele van.
Kb. Ennyi ertelme van a kerdesnek.
Van aki ezt szereti van aki azt. Nem vagyunk egyformak.
Épp ezért írtam, hogy nem behízásról beszélek..
Az sem normális, ha valaki atom száraz, és ha valaki el van hízva. Mindkét véglet rossz, bár naturál szinten a szálkás fogalma valóban értelmezhetetlen.
A kérdés lényegében arra vonatkozott, aki csak azért éhezteti magát, hogy jól nézzen ki, valójában pedig szenved es azon kívül, hogy jól néz ki semmi előnye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!