A fehérjeporok lejárati idejét mennyire kell komolyan venni?
Figyelt kérdés
Mi történik velük ha lejár? Meddig lehet fogyasztani?2023. jún. 8. 21:44
2/4 anonim válasza:
én ittam már 3 éve lejárt fehérjeport is, nem volt finom (úgy is mondhatnám hogy szörnyű volt), haszna sem hinném hogy lett volna, de semmi bajom nem lett tőle
3/4 anonim válasza:
Én pont tegnap reggel találtam itthon és öntöttem a müzlimre egy éve lejárt egyadagos Biotech fehérjeport (szerintem ezekben a kis zacsikban még nagyobb a romlás kockázata), ízre, állagra is még teljesen rendben volt, bajom sem lett tőle. De ez lehet, hogy csak mázli, illetve azért egy évnél régebbivel már szerintem nem próbálkoznék.
4/4 anonim válasza:
Szárított,por állagú cucc,ha nem kap nedvességet,nem sok baja lesz.Én is azt mondom mint előttem lévő,lejárat után max.egy éven belül fogyaszd el.Persze,ha valami nagyon furcsát érzel rajta,akkor inkább a cocáknak add.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!