Jó elmélet naturalon heti 2x edzeni mindenre 4-6 sorozatban 6-8 ismétléssel bukás előtt 1-2 ismétléssel megállva?!
elméletben igen, gyakorlatban mivel itt kérdezgetsz gyanítom nálad nem.
kezdőknél ez a bukás előtt 1-2ismétléssel megállok nem működik, ugyanis nem tudják felmérni milyen messze is vannak a bukástól, ezért már akkor abbahagyják mikor kezd kicsit nehezedni a dolog, és az 1-2ismétlés helyett 5-6ismétléseket hagynak a tankban.
ha te is kezdő vagy, akkor először tanuld meg a bukást elérni.
ha az utolsó ismétlés ugyanolyan robbanékony pozitív és kontrollált negatív szakasszal történik mint az első, akkor a bukásnak a közelében sem vagy.
3#-as nem tudom miért lett lepontozva, maximálisan igaza van.
A kezdők, de még a haladóbbak is sem képesek teljesen felmérni, hogy hol is van az a bizonyos bukás. Általában nagyrészt a sablon 4x12 megy mindenkinél (legalábbis, ahol én edzek, 1 embert nem láttam még keményen edzeni.. És kemény alatt nem a no pain no gaint értem, hanem, hogy bukásig megy/megáll előtte 1 ismétléssel)
lehet 7-es, de nem biztos
lehetsz valami vitaminhiány miatt vagy ásványi anyag hiány miatt enervált, lehetsz kevés alvás miatt, lehetsz akár az időjárás miatt stb stb
de próbáld ki hogy pár hétig nem tolsz mindent bukásig aztán meglátod hogy ez okozta-e
én pl szinte minden szettet bukásig viszek kivéve a guggolás és az rdl esetében, de semmi bajom.
tudom hogy nem így a legoptimálisabb, de én így vagyok bekötve, szeretek elmenni a falig.
8# Ugyanez..
Tudom, hogy nem szükséges mindig bukásig edzeni, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne adjak ki mindent magamból.. :D
Így cserébe legalább kevesebb szett kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!