Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi számít tul nagy combnak?

Mi számít tul nagy combnak?

Figyelt kérdés

17/L

164cm, 67-68kg vagyok. A combom legvastagabb resze 61cm.eleg husis vagyok, szeretnek szalkasodni, viszont el szeretnek kezdeni farizomra edzeni. A mostani combom nagynak szamit? (Szerintem igen) ha a popomra edzek, megnagyobb lesz a combom, ami szerintem nem nez ki tul jol, viszont a fenekem eggyaltalan nem formas. Elkezdjek edzeni es legyen szep fenekem es akkora combom, mint egy tank, vagy inkabb hagyjam a fenebe ezt?

2023. jún. 7. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%

srácok engedjétek már meg hogy valaki túl vastagnak találja a combját, még akkor is ha nem c.bum vagy bereczky szint.

bár én is azon a véleményen vagyok hogy naturálon nem lehet olyan combokat építeni amit már túl izmosnak találnék, de ez én vagyok.

ettől még nem lesz testképzavaros idióta a 2-es vagy a 6-os mert náluk máshol kezdődik a túl izmos szint.

egyébbként 8-as ebben a kategóriában van a legtöbb testképzavaros.

2023. jún. 8. 00:26
 12/12 anonim ***** válasza:
az kemény az az 5ös komment tênyleg
2023. jún. 24. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!