Mi számít tul nagy combnak?
17/L
164cm, 67-68kg vagyok. A combom legvastagabb resze 61cm.eleg husis vagyok, szeretnek szalkasodni, viszont el szeretnek kezdeni farizomra edzeni. A mostani combom nagynak szamit? (Szerintem igen) ha a popomra edzek, megnagyobb lesz a combom, ami szerintem nem nez ki tul jol, viszont a fenekem eggyaltalan nem formas. Elkezdjek edzeni es legyen szep fenekem es akkora combom, mint egy tank, vagy inkabb hagyjam a fenebe ezt?
srácok engedjétek már meg hogy valaki túl vastagnak találja a combját, még akkor is ha nem c.bum vagy bereczky szint.
bár én is azon a véleményen vagyok hogy naturálon nem lehet olyan combokat építeni amit már túl izmosnak találnék, de ez én vagyok.
ettől még nem lesz testképzavaros idióta a 2-es vagy a 6-os mert náluk máshol kezdődik a túl izmos szint.
egyébbként 8-as ebben a kategóriában van a legtöbb testképzavaros.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!