Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi számít tul nagy combnak?

Mi számít tul nagy combnak?

Figyelt kérdés

17/L

164cm, 67-68kg vagyok. A combom legvastagabb resze 61cm.eleg husis vagyok, szeretnek szalkasodni, viszont el szeretnek kezdeni farizomra edzeni. A mostani combom nagynak szamit? (Szerintem igen) ha a popomra edzek, megnagyobb lesz a combom, ami szerintem nem nez ki tul jol, viszont a fenekem eggyaltalan nem formas. Elkezdjek edzeni es legyen szep fenekem es akkora combom, mint egy tank, vagy inkabb hagyjam a fenebe ezt?

2023. jún. 7. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Izom szempontjából nem létezik olyan, hogy túl nagy comb. Ha valakinek azért hatalmas a combja, mert el van hízva, és rohadt nagy zsír van az alsótestén, akkor létezik túl nagy comb, de a te esetedben egészen biztosan nincsen olyan túlsúly, hogy erről legyen szó. Egy fotó alapján egyébként ezerszer többet lehet mondani.

Nyugodtan kezdj el edzeni minden testrészre, minden izomcsoportra kiterjedően, így combra és farizomra is, mellette pedig legyen egy kalóriaigényednek megfelelő étrended, aztán hajrá!

2023. jún. 7. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
9%

#1 de, izmos comb is lehet túl nagy. Én nagyon vékonyról kezdtem el izmosodni, 5 kg jött fel és már most túl vastagnak látom a combomat képeken, vissza is vettem most az edzésből. A fenekem viszont tök jó kerek lett, az nagyon tetszik. Alacsony lányoknak nem áll jól a vaskos comb, mivel tömzsi hatást kelt (157 cm vagyok). És ezt mondom úgy, hogy csak 51 kg vagyok, de ennél több nem akarok lenni.

Kérdező, szerintem eleinte ne az izmosodásra fókuszálj, hanem a fogyásra. Ha lement 10 kg, akkor fókuszálj a súlyzós edzésre, formásodásra.

2023. jún. 7. 16:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy vastag, ezek normál értékek. Edzéstől ha pedig vastagodik csak jobban fog kinézni, olyan nincs hogy valakin normál mennyiségű zsír van, eddz és "túl vastag" lesz, persze mindenkinek más jön be, de én ettől nem félnék.

Nyugodtan kezdj el edzeni, ha nem eszel túl sokat és főleg izmot szedsz fel akkor éves szinten max néhány centit fog nőni szerintem.

2023. jún. 7. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha 150 kilóval guggolsz, elkezdhetsz azon gondolkodni, mi lesz, ha túl izmos lesz a combod, addig nem fog ez problémát okozni.
2023. jún. 7. 17:26
 5/12 MGéza ***** válasza:
13%
Többféle edzés létezik combra. Persze, ha az úgymond "brazil" női testedzést választod rengeteg lábizomgyakorlattal, súlyzós guggolással, akkor kb az az eredmény is várható. A klasszikus fitness edzéstől szálkásodni fogsz, izmosabb lesz a combod de nem annyira vastag. Esetleg jó megoldás lehet kerékpározni, de az kb egy éves fitness bérlet ára alsó hangon.
2023. jún. 7. 17:26
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
#4 de ez annyira szubjektív, hogy kinek mi a túl vaskos. Akinek a vékony combok tetszenek, annak már a kérdezőé is túl vaskos. Másnak meg lehet még vékony is.
2023. jún. 7. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
De jelenleg nem az izomtól vaskos, hanem a hájtól. Valószínűleg olyan a testalkatú, hogy az a pár kiló felesleg, ami rajta van, az combon rakódott lett.
2023. jún. 7. 17:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"ez annyira szubjektív, hogy kinek mi a túl vaskos. Akinek a vékony combok tetszenek, annak már a kérdezőé is túl vaskos"

Oké, csak ez nem a fogyókúra topikban a helyi testképzavaros anyukák találkozója két Cloe Thing videós ugrálgatás között, hanem a testépítés kategória. Izomépítés szempontjából nincs ilyen, hogy túl izmos a combod, ezért túl vaskos. Majd ha itt mindenkinek Bereczki Krisztián szintű lábai lesznek, amire csóró nem kap méretben jó nadrágot, akkor megértem, addig meg ne röhögtessük már egymást.

Olyan van, hogy valakinek túl dagadt a combja, ezért vaskos, de azt most ne keverjük ide. Esztétikai szempontból nincs az a naturál hobbista lányként megszerezhető izomtömeg, ami túl naggyá tenné a combot. Naturál hobbistaként minden felépített deka izomszövet csak esztétikussabbá teszi a lány alsótestét, nem fordítva.

2023. jún. 7. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Az 5. komment az idei év legérthetetlenebb, legértelmetlenebb, legviccesebb írása, aminek minden szava ökörség. Ez zseniális! Az ilyen emberek hogy kerülnek a testépítés kategóriába? Hol vannak ezek a professzorok a többi kérdésnél?
2023. jún. 7. 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"túl vastagnak látom a combomat képeken, vissza is vettem most az edzésből"

Reális, hogy 51 kilós kezdő lányok olyan elképesztő izomtömeg növekedést érnek el pár hónap edzegetéssel naturálon, hogy le kell álniuk a konditerembe járással, mert különben Chris Bumstead szintű lábuk lesz, az meg már hogy néz ki egy nőnél. Még egy fiúnál is undorító!

"csak 51 kg vagyok, de ennél több nem akarok lenni"

Ez tök jó, csak akkor mit keresel a testépítés topikban, és miért adsz értelmetlen, a valósággal semmilyen kapcsolatot nem ápoló buta tanácsokat izomépítési céllal rendelkező sportolóknak?

2023. jún. 7. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!