Ez gyenge lábnak számít?
Figyelt kérdés
most vagy írónikus vagy én nem tudom szerintem nem rossz.Manapság sokan rávágják egy fizikumra hogy nincs lába és sokszor nem nézik az illető magasságát,genetikáját,izomtapadását,hát szélességet ami ugye ronthat a láb arányon,de ha valakinek mondjuk 2 méter széles a háta és 1méter átmérőjű combjai vannak akkor annak az illetőnek van lába,max aránytalan!😀
#láb genetika
2023. máj. 24. 19:39
1/10 anonim válasza:
A testépítés márpedig az arányokról szól. A csávónak nagyobb a vádlija, mint a combja, a felsőtestéhez pedig a láb kidolgozottsága tényleg vicces hatást kelt. Ez színpadon lebarnítva tangában még viccesebb lenne.
2/10 A kérdező kommentje:
de mindenki aránytalan ha ennyire szarakodnk akarunk nem?
2023. máj. 24. 20:04
3/10 anonim válasza:
Van lába, csak a felsőteste aránytalanul nagy hozzá képest. Ha megnézel egy arányos, izmos versenyzőt a lábak sokkal nagyobbak mint a karok.
4/10 anonim válasza:
Minden szépségre épülő sport az arányokról szól. Ez aránytalan. Akkora a lába, mint nekem, 60 kilós nőként.
5/10 A kérdező kommentje:
mondjuk a nőknek genetikailag sokkal jobb a comb far részük.Sokkal több vastagabb lábú nőt látok mint férfit
2023. máj. 24. 22:38
7/10 anonim válasza:
Neki nem a lábával van itt a baj, hanem a vállazást tolta túl. A combja és a vádlija is izmos, látszik, hogy gyúr arra is, csak a felsőteste aránytalanul nagy.
8/10 anonim válasza:
Nem a lába vicces hanem a vállai meg a háta. A felső test aránytalanul nagy/széles, nem pedig a láb vékony.
9/10 anonim válasza:
Általában azok szoktak ezzel a “nincs láb” szöveggel jönni akik életükbe nem jártak huzamosabb ideig edzeni és semmit nem értek el. Aki kicsit is jártas a témában az tudja h pl. a vádli nagyon nagy mértékben a genetikán múlik, sokan még koxal se tudják egy elfogadható szintre feltornászni mert azt tényleg a genetika határozza meg. Sok profi testépítő is szenved vele, így vkit megszólni a gyenge vádli miatt, egyszerűen ostobaság és tudatlanságra vall. A comb már más, azt szépen ki lehet dolgozni ha bele rakja a munkát az ember. Viszont nekem pl. van egy ismerősöm aki még a focis múltjában össze szedett egy térdszalag szakadást és amikor combozott akár guggolt akár labtolozott fájt a térde közbe és utana napokig is. Orvos azt mondta h egyáltalán ne terhelje a térdét ha nem akar lenyomorodni. Szóval nem tudhatjuk mi áll egy vékony láb mögött, nem kell egyből kinevetni meg rosszindulatúnak lenni, pláne azoknak akik sehogy se néznek ki, neki legalább a felső teste jó.
10/10 A kérdező kommentje:
ez jó hozzáállas 9es💪egyetértek veled!
2023. máj. 25. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!