Szerintetek ez milyen bizonyítványnak számít 5. osztályban? Nagyon gyenge?
Irodalom:4
Nyelvtan:3
Történelem:4
Matematika:3
Német nyelv:5
Természetismeret:4
Töltelék tárgyak mind:5
Szerintetek ez mennyire rossz? A most 6.-as kisfiam egyszerűen egy örök lázadó. Tudna ennél lényegesen jobban is tanulni, de egyszerűen soha nem akart beállni a sorba..Mit tudnék vele csinálni? Sajnos a magatartásával is sokszor voltak már problémák..
Hidd el, hogy teljesen mindegy!
Én mindig kitűnő voltam, hangszeren játszottam, nyelvvizsgákat szereztem, versenyekre jártam... És? Közel 40 évesen egy megkeseredett, sikertelen, szorongó, szociális fóbiás szerencsétlen lúzer vagyok. Jó, hogy egész gyerekkoromban terrorizáltak, már egy négyesért megvertek, megérte.
Nem nagyon gyenge, de kicsivel jobbnak kéne lennie.Már csak azért, mert általában az a tendencia, hogy a bizonyítvány csak romlani szokott az évek előrehaladtával, persze nem törvényszerű.De amikor már valakinek 4. 5. osztályban csupa hármas a bizonyítványa, az probléma.
A te fiad még határeset.Szerintem azt a nyelvtan hármast kéne javítani legalább négyesre.A matekhoz sokaknak nincs érzéke, azt azért nem piszkálom.Egy olyan tantárgy lehet mindenkinek, amiből gyengébb.
Hát a lázadás valszeg nem lesz jobb tiniként se, erre figyelned kell.
Jegyek meg olyanok amilyenek. Célszerű ösztönözni a tanulásra, mert az ő lehetőségei szűkülnek így le, de helyette nem tanulhatsz.
Nagyon gyenge bizonyítvány, főleg a matek közepessel. 5. osztályban tanulás nélkül, intelligenciából kellene hozni a jeles bizonyítványt. Mi lesz igy 7-8. osztályban vagy még följebb? (?)
Nekem mindegy amúgy, csak ha már kérdezted: ez vér halovány sajnos.
Mit tudnál vele csinálni? Nevelni.
Nem elfogadni, hogy egy gyenge közepes tanuló.
Leülni vele tanulni, kikérdezni, nyomon követni azt, mikor van dolgozat, szakaszhatár, stb. Egyszóval törődni és foglalkozni vele, azt lehetne.
Lázadni mindenki lázad, csak a végén van, akinek lesz jövője utána és van, akinek nem.
Egyetértek a 9-essel. Miért nem foglalkozol a gyerekeddel? Mi az, hogy “lázad”? (?!) Egy 10 éves gyerek?
Apja nincs a gyereknek, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!