Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Húzódzkodásban és fekvőtámaszb...

Húzódzkodásban és fekvőtámaszban mi számít gyenge, közép, és erős szintnek?

Figyelt kérdés
Szériákra gondolok.
2019. jan. 29. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Pihitől függ. Én akkor éreztem magam jó erőnlétben, amikor fekvőből 4 perces pihikkel 5*50 körül csináltam.

Huziból ugyanez ha minden körben 20 körül van meg

2019. jan. 29. 09:22
 2/4 anonim ***** válasza:

2 saját testsúlyos alap gyakorlat. A gyenge az, ha nem vagy képes egyik végrehajtására sem, ugyanis rengetegen nem tudnak húzódzkodni.

Egy vminek nevezhető széria 3tól indul. Aki csinál 3 szériában 10-12 SZABÁLYOS húzódzkodást, és 30-40 fekvőtámaszt, azt már lehet jónak és erősnek nevezni. Az erős szint az elég relativ. Mások vagyunk mindannyian, más adottságokkal. Valaki 100asával csinálja a fekvőtámaszokat, egy normális emberhez mérten kell felmérni hogy mi számít erősnek.

De aki 4 szériában csinál 15+ húzódzkodást, és 40+ fekvőtámaszt, azt semmiképp nem lehet sem gyengének, sem közepesnek nevezni. De ismétlem magas, szabályosan, nem pedig a crossfittben elterjedt rángatózós módszerekkel végrehajtva.

2019. jan. 30. 01:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Húzódzkodásban mondjuk 50kg plusz súllyal 5 ismétlés már erősnek számít.
2019. jan. 30. 19:42
 4/4 jácint78 ***** válasza:

Hello....

42 eves ferfi vagyok es edzes nekem hobby es munkakhoz akarok eleg jo lenni es neha elhatarozom hogy par hetig gimnasztikazok es ifju testem meg probalom vissza szerezni...

Most probaltam ki a ujra a fekvotamaszt szek re tett labakkal...

Masodszori 20 darab meg megy 20 perces pihenokkel es bemelegitessel...

Kozben tukorben gyonyorkodom a feszulo izmaimban es nincs futes meg allandora beuzemelve... jo kis challange hogy hideg telben lenge oltozekben is kepes nek kene lennem mozogassal futeni a testem tobb kaloria fogyasztasa mellett...

2020. okt. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!