Húzódzkodásban és fekvőtámaszban mi számít gyenge, közép, és erős szintnek?
Pihitől függ. Én akkor éreztem magam jó erőnlétben, amikor fekvőből 4 perces pihikkel 5*50 körül csináltam.
Huziból ugyanez ha minden körben 20 körül van meg
2 saját testsúlyos alap gyakorlat. A gyenge az, ha nem vagy képes egyik végrehajtására sem, ugyanis rengetegen nem tudnak húzódzkodni.
Egy vminek nevezhető széria 3tól indul. Aki csinál 3 szériában 10-12 SZABÁLYOS húzódzkodást, és 30-40 fekvőtámaszt, azt már lehet jónak és erősnek nevezni. Az erős szint az elég relativ. Mások vagyunk mindannyian, más adottságokkal. Valaki 100asával csinálja a fekvőtámaszokat, egy normális emberhez mérten kell felmérni hogy mi számít erősnek.
De aki 4 szériában csinál 15+ húzódzkodást, és 40+ fekvőtámaszt, azt semmiképp nem lehet sem gyengének, sem közepesnek nevezni. De ismétlem magas, szabályosan, nem pedig a crossfittben elterjedt rángatózós módszerekkel végrehajtva.
Hello....
42 eves ferfi vagyok es edzes nekem hobby es munkakhoz akarok eleg jo lenni es neha elhatarozom hogy par hetig gimnasztikazok es ifju testem meg probalom vissza szerezni...
Most probaltam ki a ujra a fekvotamaszt szek re tett labakkal...
Masodszori 20 darab meg megy 20 perces pihenokkel es bemelegitessel...
Kozben tukorben gyonyorkodom a feszulo izmaimban es nincs futes meg allandora beuzemelve... jo kis challange hogy hideg telben lenge oltozekben is kepes nek kene lennem mozogassal futeni a testem tobb kaloria fogyasztasa mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!