Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van olyan iskola ami nem is...

Van olyan iskola ami nem is szakközép nem is gimnázium hanem csak közép iskola ahol semmi szakma meg semmi és nem is erős és ad érettségit?

Figyelt kérdés
Nincs tetője az iskolánknak ezért át kell mennünk másik iskolákba és nem akarom előröl kezdeni a közép iskolát a szakma miatt és gimnáziumba sem szeretnék menni, tudtok ilyen iskolát? (semmilyen szakma nem érdekel még az se amit most tanulok)
2015. dec. 2. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk a fogalmakat... Vannak a középiskolák, azon belül a szakközép = szakma+érettségi és a gimnázium = csak érettségi. (Emellett vannak szakiskolák, ahol nem kapsz érettségit, csak szakmát.)

Ha te nem akarsz se szakközépbe, se gimnáziumba járni, akkor a válasz a kérdésedre az, hogy nem létezik ilyen középiskola... Amit te valójában keresel, az egy gyenge-közepes színvonalú gimnázium. Ahol nincs szakma, de kapsz érettségit. Olyan gimit keress, amiben nincsen tagozat.

2015. dec. 2. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
én is ezt magyaráztam a barátnömnek de ő meg akart győzni róla hogy már pedig van és ezért kérdeztem, köszönöm de a gimnázium nekem nehéz akár milyen gyenge tuti ki buknék, művészeti iskolába járok most és kb ugy néz ki h bent vagyok a suliba 4-ig és ha egy nap nincs lyukas orám akkor egy se de haza nem engednek a tanárok semmit nem tanítanak senki nem tud semmit tavaly is 26-an jártunk és 24-en buktak amiről nem a diák tehet mivel a tanár nem járt be órára ha be jön akkor is telefonozik vagy ócsárol és anyázik nekünk szóval nuku tudással nem jutok semmire , általánosba kéttan nyelvűbe jártam és az ott meg tanultakból építgetek
2015. dec. 3. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Melyik

szakma?

2018. jún. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!