Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő csaj vagyok a teremben,...

Kezdő csaj vagyok a teremben, kinek a videóit ajánlanátok kovetesre?

Figyelt kérdés
Személyi edzőt nem szeretnék fizetni, mert ahol lakom ott 8ezer egy alkalom. Viszont szükségem lenne jó oktató videókra, ahol bemutatnak kezdő gyakorlatokat. Főleg kar, váll és popsi érdekel. Köszi!
2023. máj. 22. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
10es, nővérem 30 kg al guggolt, mikor a rossz testtartás miatt összecsúszott két csigolyája, ez 2011ben volt, azóta bottal tud járni.
2023. jún. 3. 15:14
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 mire fel a kérdés? Senki nem azt mondja, hogy akkora súllyal kell edzeni amivel megsérülsz, de attól még kell az intenzitás. Nevetséges amikor évtizedek óta kondizó embereknek a saját súlyukkal kihívás guggolni és a lábtolón bohóckodnak a mozgástartomány felében-harmadában.
2023. jún. 3. 15:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem kimaxolni saját testsúllyal a testedet sokkal fárasztóbb és megterhelőbb fizikai munka, mint nagy súlyokkal guggolni a teremben.
2023. jún. 3. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:

kit érdekel?

lassabban építesz izmot saját testsúlyal, és jóval kevesebbet mint súlyzózással, +az erőt is jobban hozzák a súlyzós gyakorlatok.

ha fárasztó és megterhelő fizikai munkát akarok végezni, akkor elmegyek egy építkezésre dolgozni.

a súlyzózást azért csinálja a többség hogy erős és izmos legyen, nem az a cél hogy minél jobban lefárassza magát az ember.

2023. jún. 3. 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:
hogyha nem tetszik egy válasz, akkor azzal indítod a mondandód, hogy “kit érdekel?” 7 évesen én is így reagáltam, hogyha nem tetszésemet fejeztem ki. :)
2023. jún. 4. 08:18
 16/20 anonim ***** válasza:
nem, ha hülyeség egy válasz akkor indítok így.
2023. jún. 4. 09:05
 17/20 anonim ***** válasza:
amit én hülyeségnek látok az mellett elmegyek, nem fordítok hülyeségre felesleges energiát, de te tudod
2023. jún. 4. 10:32
 18/20 anonim ***** válasza:

nem vagyunk egyformák.

ha valaki hülyeségeket ír akkor én arra igyekszek rávilágítani, nehogy benyalják azok akik annyira nincsenek képben, és talán a kommentelő is elgondolkodik... vagy megsértődik mint egy 5éves ahogy te tetted.

2023. jún. 4. 11:16
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ti arra nem gondoltatok, hogy mondjuk a kérdezőnek nem az a célja, hogy erőemelő legyen, hanem hogy az egészsége miatt kezd el izomtömeget növelni? Amihez ugye nem létszükség, hogy 100 kilókkal guggoljon."

Ez az én május 28 21:31 kommentemre vonatkozik/arra is?

Nos senkinek nem kell erőemelőnek lennie, aki nem akar. De amit a legtöbb nő edzésnek nevez a konditeremben, az egy tragédia. Mintha attól félnének, hogy hétfejű sárkánnyá változnak ha egyszer az életükben nagy súllyal edzenek önmagukhoz mérten. Tisztelet a kivételnek.

2023. jún. 4. 20:43
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 kb az ilyen arcok miatt nincs kedvem gymbe járni, úgy döntöttem maradok más mozgásformánál.
2023. jún. 5. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!