1/13 anonim válasza:
Mert a most felcseperedő homikák nem fogják őket megvédeni. Saját kézbe veszik az ügyet.
2/13 anonim válasza:
Mert ők fognak téged dugni, oda meg kell nekik is a farok, koxtól meg lesz kis farkuk
4/13 anonim válasza:
mert hülyék és ezt látják, mindenütt.
5/13 anonim válasza:
Te vagy az soós alexander/ra? XD
6/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak attól lennének izmosabbak, ha koxolnak. Ha rendszeresen edz és normálisan étkezik, attól is lehet izmosabb. 💪☺
7/13 anonim válasza:
Mert a virtuális világban élsz.Az a baj itt is,hogy az instan lógtok és elhisztek minden f.ágot,meg azt hiszitek,hogy ez van a való életben kőrülöttetek.Pedig nem.Mert ha lemész egy strandra (és megint nem a californiai muscle beachra gondolok,hanem egy atlagstrandra)máris szembesülsz a valósággal,hogy az ott levők átlagon aluli,átlagos elhízott,vékony ,sportmentes életet élő emberek.Ez a 80%ek.A 10 %ék nő is azért nez ki még efektíve jol mert max 22 éves,és még zabálhatja a chipset,meg nem latszik az eredménye.És akkor ott van az az 5%(ffi/nő),aki vagy ott van,vagy egysincs,akin latszik h valamit csinál,edz.Kimondottan nagy darab koxos csajt még én élőben nem láttam.Ez nem jelenti,h nincs,de biztosan nem sok van Magyarországon.
8/13 anonim válasza:
Én már dugtam is full koxos csajt, egy világbajnok testépítő csajt😁 volt kis kuki🤣
9/13 A kérdező kommentje:
7. Ki mondta, hogy nagy darab?
Épp ez az, hogy ők általában ilyen 160 cm körüli 60 max 70 kilós nők. De aki 70 kiló 160 centivel, alacsony testzsírral, nő létére az már full koxos: :D 80-90 kilós szálkás nőt én se nagyon láttam, max 180 cm felett...Na az már nagydarab. :D De az meg nem testépítő kinézet. (túl magas)
2021. júl. 27. 15:51
10/13 anonim válasza:
9#
Hát nem kötözködök.Azt irtad "miért koxol ennyi csaj?"Azaz sok.Én nem nagyon látok sok ilyen koxos csajt.
Még olyanokat sem,mint amire te gondoltál.
Lehet nem figyeltem.
Passzolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!