Kezdő csaj vagyok a teremben, kinek a videóit ajánlanátok kovetesre?
Kiss Virág
Gökler Kriszti
Dubi Anna
Nyakas "Dietgainz" Sándor (igen, lányoknak is hasznos)
én is dubi annát javasolnám
diet gainzt szerintem hanyagold, egyrészt amit pl anna 5perc alatt elmond azt ő fél órán keresztül fejtegeti mert össze vissza csapong, másrészt a sok hasznos infó mellett mond óriási blődségeket is, ezeket pedig nehéz kiszűrni egy laikusnak.
Max néhány alkalmat kell az elején kifizetni amíg megtanítanak a helyes mozgásra, az elején néhányszor 8000, hosszútávon meg fog térülni…
Pl ha edző nélkül videó alapján rögzül egy rossz guggolás a fejedben és később mikor már komolyabb súllyal guggolsz összecsúszik két csigolyád és egy életen át bottal járdz, mint anyukám, akkor visszasírod, miért nem voltál képes szaros 8000ret kifizetni valakinek aki megtanított volna guggolni.
Kérdező, a legtöbb lány nem hajlandó vagy bele se gondol, hogy keményen is kellene dzeni. Futópadon sétálgatás, babasúlyos popsizás.
Végezz keményen edzést, a futópadon fuss, edz felsőtestre és bent leszel a felső 10% ban már ezzel.
Ja és az nem popsi, hanem minimum fenék.
Előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!