Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő csaj vagyok a teremben,...

Kezdő csaj vagyok a teremben, kinek a videóit ajánlanátok kovetesre?

Figyelt kérdés
Személyi edzőt nem szeretnék fizetni, mert ahol lakom ott 8ezer egy alkalom. Viszont szükségem lenne jó oktató videókra, ahol bemutatnak kezdő gyakorlatokat. Főleg kar, váll és popsi érdekel. Köszi!
2023. máj. 22. 17:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2023. máj. 22. 19:18
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

Kiss Virág

Gökler Kriszti

Dubi Anna

Nyakas "Dietgainz" Sándor (igen, lányoknak is hasznos)

2023. máj. 22. 20:03
 3/20 anonim ***** válasza:

én is dubi annát javasolnám

diet gainzt szerintem hanyagold, egyrészt amit pl anna 5perc alatt elmond azt ő fél órán keresztül fejtegeti mert össze vissza csapong, másrészt a sok hasznos infó mellett mond óriási blődségeket is, ezeket pedig nehéz kiszűrni egy laikusnak.

2023. máj. 22. 20:29
 4/20 anonim ***** válasza:

ha tudsz angolul

LeanBeefPatty

2023. máj. 22. 21:03
 5/20 anonim ***** válasza:
Beírod a keresőbe ami épp érdekel, és kinézel legalább kettő, lehetőleg nem túl szponzorált cikket
2023. máj. 22. 22:28
 6/20 anonim ***** válasza:
Jay workout
2023. máj. 23. 10:03
 7/20 anonim ***** válasza:
62%

Max néhány alkalmat kell az elején kifizetni amíg megtanítanak a helyes mozgásra, az elején néhányszor 8000, hosszútávon meg fog térülni…

Pl ha edző nélkül videó alapján rögzül egy rossz guggolás a fejedben és később mikor már komolyabb súllyal guggolsz összecsúszik két csigolyád és egy életen át bottal járdz, mint anyukám, akkor visszasírod, miért nem voltál képes szaros 8000ret kifizetni valakinek aki megtanított volna guggolni.

2023. máj. 23. 10:06
 8/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, a legtöbb lány nem hajlandó vagy bele se gondol, hogy keményen is kellene dzeni. Futópadon sétálgatás, babasúlyos popsizás.

Végezz keményen edzést, a futópadon fuss, edz felsőtestre és bent leszel a felső 10% ban már ezzel.

2023. máj. 28. 21:30
 9/20 anonim ***** válasza:

Ja és az nem popsi, hanem minimum fenék.

Előző vagyok.

2023. máj. 28. 21:31
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Ti arra nem gondoltatok, hogy mondjuk a kérdezőnek nem az a célja, hogy erőemelő legyen, hanem hogy az egészsége miatt kezd el izomtömeget növelni? Amihez ugye nem létszükség, hogy 100 kilókkal guggoljon.
2023. jún. 3. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!