Naturálban bro split edzés esetén, kar napon, elég 3-3 gyakorlat bicepszre és tricepszre, vagy inkább 4-4?
Figyelt kérdés
Kinek, mi jött be?2023. máj. 20. 19:26
1/8 anonim válasza:
Amíg nincs nagy hátad és combod, addig a kart elég 1-2 gyakorlattal edzeni.
2/8 anonim válasza:
Ezeket az "elég" típusú kérdéseket sosem fogom megérteni.
Szerinted ismerjük a regenerációs igényedet? Tudjuk, hogy milyen intenzíven edzel? Ismerjük az életviteled? NEM.
Ha intenzíven edzel, akkor még 6 szett is elég 2 gyakorlattal. Van, akinek a 12 is kevés. Nem lehet ilyen kérdésekre válaszolni sajnos.
Egyébként pedig, mind a tricepszet, mind a bicepszet le lehet tudni 2-2 gyakorlattal.
3/8 anonim válasza:
Ez így nesze semmi. Az heti volumen többet mond, mint hogy hány féle gyakorlatot csinálsz. Mindenesetre szerintem nincs olyan izom, amire szükséges lenne több mint 3 féle gyakorlat.
4/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg így néz ki a kar napom:
Kalapácsbicepsz
2 kezes bic. húzás gépen
Egykezes bic. húzás ferdepadon
Tolódzkodás (súllyal)
Tric. nyújtás fej fölött csigán
Letolás kötéllel
4 kör mindegyikből, 6-10 ismétlés rpe9-10-ben.
Utána még hasazok.
2023. máj. 20. 22:32
5/8 anonim válasza:
Jó lehet, bár nem értem mi értelme van egy sima kar gyakorlatnál rpe9-10ről beszélni, én azt hittem az erőemelő gyakorlatokhoz van.
6/8 anonim válasza:
Semmi értelme ennyit bicepszezni. Az egy picike izom,nem attól fogsz kigyúrtnak látszani.
7/8 anonim válasza:
Ha nem élsz a szerrel, akkor 1 is elég...
8/8 anonim válasza:
1:-es jogos, sőt szerintem ne is eddzen karra, mert hátnál úgyis elég terhelést kap a bicepsz, mellnél meg a trinyó. Kérdező egyáltalán h merészelsz bicepszezni amíg nincs bika combod meg brutál hátad!?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!