Egyik haverom szt mondta hogy a fekvenyomás nem jó tömegeléskor, én vagyok a hülye es tenyleg igy van?
A tested nem gyakorlatokat, hanem mozdulatokat végez. Jelen esetben nyomásokat. Azt, hogy Te ezt fekvenyomással hozod össze, az a Te dolgod.
A fekvenyomás rúddal izomépítést tekintve, ha nagyon túltudományoskodjuk, akkor valóban nem a legjobb döntés, hisz nincs meg a teljes megnyúlás és csúcsösszehúzódás. Viszont, én még nem láttam olyan embert, akinek azért lett volna rossz mellizma, mert rúddal nyomott fekve, ellenben olyat igen, aki nem figyelt a kalória és fehérjebevitelre, nem edzett progresszíven, illetve nem figyelt a regenerációra..
Tanulság: Tök mindegy milyen gyakorlatot végzel, csak fejlődj benne. A gyakorlatszelekció csak tizedrangú dolog naturál hobbistaként.
A fekvenyomás jó tömegeléskor meg bármikor.Nincs tömegelő gyakorlat és szálkásító gyakorlat hanem gyakorlatok vannak.
Ezeket 2 nagy reszre lehet osztani hatasukat illetően.
Összetett alapgyakorlatok és izolaló gyakorlatok.
A fekvenyomás egy összetett alapgyakorlat,mivel több izomcsoport reszt vesz a munkában.Többekközött a mellizom.
Fekvenyomni meg kell tanulni, mert különben ugy jársz mint a haverod.Semmire se mész vele,mert minden mást terhelsz csak éppen amit kéne, a mellizmokat nem.
"haverom szt mondta hogy a fekvenyomás nem jó tömegeléskor"
A professzor haverod azt is elmondta, hogy miért nem jó? Mi köze a gyakorlatszelekciónak a kalóriabeviteledhez? Ti a haveroddal abba a kategóriába tartoztok, akiknek minden deka felszedett izom a szerencse műve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!