Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez tényleg 10% testzsír?

Ez tényleg 10% testzsír?

Figyelt kérdés

Bajban vagyok a testzsírszázalékom meghatározásában és tudom, hogy ezt nem lehet pontosan megmondani. Az egyik legpontosabb talán a kép lenne, így elkezdtem ilyen fajta képeket nézni és meglepődtem, hogy több helyen is a 10-12% testzsír az így néz ki.

[link]

[link]

Lassan 3 hónapja kezdtem el egy kisebb-nagyobb szálkásításba, és a képek alapján 10-12% között lehetek. Ha ez valóban így van, és tényleg igazak a képek, akkor ennél tovább már nem látom értelmét lemennem naturál hobbistaként.

Ez a kép adja a leginkább, hogy hogyan nézek ki, a 10-11%-os:

[link]

2023. máj. 1. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett volna egyszerűbb három random link helyett magadról betallózni egy képet? Egyébként meg nem mindegy, hogy most 10%, 11%, vagy 12% a testzsírod? Kit érdekel? Számít ez? Hol fogják megkérdezni tőled, hogy hány százalék a testzsírod pontosan? Még egy profi versenyen se, nemhogy a balatonfűzfői strandon. Ha azt érzed, hogy a "szálkásításod" (jelentsen ez bármit is naturál hobbigyúrós szinten) és a kalóriadeficited már a nagy nehezen megszerzett izomtömeged és erőszinted hátrányára válik, akkor fejezd be ezt az okosságot, ne szálkásíts tovább, hanem egy normális kalóriabevitel mentén eddz progresszíven és konzisztensen, aztán a végén még izmos is lehetsz.
2023. máj. 1. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:
64%
annyi a különbség, hogy az első kettő képen izmosabb, mint a 3...
2023. máj. 1. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!