Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők! Ti hogy alkalmazko...

Testépítők! Ti hogy alkalmazkodtok ehhez a kiugróan magas inflációhoz?

Figyelt kérdés

A testépítés (aki tényleg szívvel-lélekkel oda is figyelt mindenre) sosem tartozott az olcsó hobbik táborába,most viszont úgy érzem egyenesen tarhatatlanná vàlt a 40-50%-os élelmiszer inflációval, ahogy a termek is a megnövekedett közüzemi díjakat is beleépítették a bérletekbe, nem is beszélve a táplálékkiegészítőket forgalmazó brand-ek lassan aranyáron kínált termékeiről. Nem nagyon találok már 8000 ft alatt jó minőségű, 100% whey proteint, és a számomra mindig fontos multivitamin ára hatalmasat ugrott.

Ti hogy élitek ezt túl?

Van aki abbahagyta az edzést? Van aki silányabb termékeket vett, vagy fogakat összeszorítva inkább lenyeltétek az árakat?

2023. ápr. 26. 17:30
1 2
 11/17 NTBS ***** válasza:
Nem vagyok testépítő, de többet mozgok.
2023. ápr. 27. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű.A családi költsegvetés működése alapszabályokon nyugszik.Az egyik ilyen szabály a prioritas elve a sorrend.

Kaja

Fűtés

Egyeb rezsik

Minden más, ami utánna van.

Dolgozunk.Nem fogunk sem az élelmiszeren sem a fűtesen spórolni.

Nem fogok fázni a sajat hazamban még akkor se ha duplajaba kerül!!Ezt en alapvető emberi szükségleteknek érzem és ragaszkodom hozzá!

Lehet kevesebbszer megyünk moziba,lehet nem lesz megvéve a ruha 20 ezerért hanem csak 10 ért.Lehet olcsóbb telefont használunk de az első három mindig meg lesz.

Kb ez a koncepció.

Egyébként nem kell semmi extrára gondolni.Főzünk es jó eteleket eszünk.Ehhez jön tejsavó és vitaminok egyeb étrendkiegeszítők.

Van ennek egy előnye is.Történtesen az egészségedbe fektetett pénzt nem gyógyszerre sörre,szeszre kell költeni.

A szomszedom es a felesége pldául napi szinten 12-16 sört iszik meg+egy kis tömény is lemegy.Mérnök létére sosincs pénzük.De italra azert mindig jut!!

2023. ápr. 27. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Tapkieget nem szedek, a kondim olcso, a kajam fele kb ingyen. Szerintem sokan tobbet elbsznak a mekibe meg itt ott mint en a sportra 😅
2023. ápr. 28. 00:00
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

börtönben szar kaja?jó okos vagy te is tabita.Az annyira szar amit kint egyesek meg se tudnak venni.

Kérdező:A terem ahova járok nem emelt árat szerintem 4éve tuti.

Kaja:Én rengeteget eszek,nem is vagyok naturál,de simán megoldható,nem tudom elképzelni hogy egy naturál 70-80-90kilós embernek miért lenne nehéz,költséges bevinni a megfelelő makrókat.Én napi 350 gramm feherjét fogyasztok 110kilóhoz ebből 300 az szilárd kaja!És így se sok pénz,másfél kiló hús kb!

Na most ha te mondjuk feltételezem rólad egy naturál 80kilós valaki vagy(majd vagy leírod vagy nem hogy mi hogy)az azt jelenti hogy 160gramm fehérjével jó vagy már.Ez kb 60-70dkg csirke ami ezer forint,nincs az az ember aki ne költene naponta ennyi pénzt kajára,ehhez jöhet testsúly anyagcsere genetika függvényében ch,amit minimalizáljunk megint legyen 500ft!ez nem sok nem?

2023. ápr. 28. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
"Testépítők" Kíváncsi vagyok hogy a válaszolók hány százaléka testépítő.. szerintem, aki nem versenyzik, és/vagy nem koxol, annak egyáltalán nem drága ez életmód, mert csak egészségesen kell táplálkozni, kerülni kell a nasikat/ gyorskajákat. Szinte még olcsóbbnak is tűnik egészségesen élni, vagy legalábbis költségekben kb ugyanott vagy. Ha már kokszolsz hobbi szinten is, azért az húzós tud lenni, egy kúra hossztól és komplexitástól függően is jó pár száz ezer levezetéssel, rendszeres vérvizsgálatokkal, és ott már nem úszod meg a tápkiegeket, meg a napi x kiló minőségi húst, vitaminokat, ásványianyagokat, stb. Mert ha hobbi szinten is de valaki elkezd koxolni akkor ha nem hülye, igyekszik kihozni a maximumot saját magából. A versenyzői szint meg egészen más. Én nem is tudok nyilatkozni mert bőven nem vagyok versenyző, de azt tudom hogy nekik irgalmatlan költségeik vannak. És ha valaki nem Amerikában él akkor nagyon nehéz fedeznie ezt az életet
2023. ápr. 28. 17:27
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
agyhalott 14-es,a szar kaja alatt a nem csirkerizs menüt értem,mert pl drugsbunny szerint csak azzal lehet fejlődni…és minden ami nem csirkerizs,az szemétkaja
2023. ápr. 28. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:

A testépítők alatt mit értesz? Mert ne hidd, hogy ide sok versenyző járna arányaiban, vagy hát ki tudja. Szóval hobbigyúrósok is ide számítandóak?

Na most a gyúrósok alapvetően tényleg tudnak sokat költeni táplálkozásra, de azért az élet egy az egyben megemelkedett. Akkor kérdezd meg, hogy akik mekibe járnak ők miből fizetik ki a mekis kaját, hiszen a meki eddig sem létszükséglet volt, akik mekiben ettek azért ettek ők mást is és jártak máshová is el. (kicsit hülyén hangzik az utolsó mondat).

Ezzel nem a mekibe járókat akarom lenézni, de mivel az élet egy az egyben drágább, így akkor kérdezhetnéd a mekibe járókat is, az is nyulván drágult de nem tudom mennyivel. Vagy kérdezhetnél étterembe járókat is, hogy hogyan alkalmazkodnak, hogy ez belefér.

De amúgy nincs értelme erről érdemben beszélni, mert úgymond nem tehetsz semmit se. A fehérjepor ára ígyis-úgyis drágább, meg a többié is, erre csak annyit lehet mondani, hogy vagy megveszed vagy nem.

Vagy a kérdés arra vonatkozott, hogy akkor te mit vegyél eztán, vagy csak történetek érdekeltek? Mert arról megkérdezhetnél akárkit, ha gyúr ha nem. Azért vannak drágább hobbik ennél.

2023. ápr. 28. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!