Teljes testes edzésnél mennyire szabad magunkat széthajtani?
Figyelt kérdés
3 bukásig vitt sorozatot/izomcsoport meg sem érzek másnap, de 4-5 sorozatot már igen, de abból meg nem regenerálódom.
Tehát H-Sz-P adjak 3 sorozattal az izmoknak, vagy mondjuk H-Cs 4-5 sorozattal?
Intenzitás volumen szinte megegyező. Mit gondoltok?
2023. ápr. 26. 13:05
1/3 anonim válasza:
A kérdést nem pontosan értem. Felosztástól vagy volumentől függetlenül sosem szabad széthajtani magad, mert nem térül meg, maximum hátrányodra válik.
2/3 anonim válasza:
Kezdetben én is csináltam ilyen egész testes alapgyakorlatos edzést, magas intenzitással 4-5 sorozattal, én akkor úgy nyomtam, hogy 1 nap edzés, utána 2 nap pihenő. Úgy tudsz regenerálódni. Aztán mikor már komolyabb súlyokkal edzel, nem biztos, hogy jó lesz az egész testes, mert ha neked 3, max. 4 alapgyakorlat után van még energiád egy 5.-re és még többre, akkor ott gondok vannak az intenzitással.
3/3 anonim válasza:
Embere válogatja. Én is 3 sorozatozok, de max ilyen rpe8 amiből tudok regenerálódni és nem vagyok egész másnap levert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!